Προσθήκη ορόφου στο Νοσοκομείο Καστοριάς - OlaDeka

Προσθήκη ορόφου στο Νοσοκομείο Καστοριάς

Eνα έργο πνοής για το Νοσοκομείο Καστοριάς δρομολογήθηκε.

Είναι μεγάλη η χαρά και η ικανοποίηση μου και αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών της παρούσας Διοίκησης το γεγονός ότι ένα όραμα μας για το Νοσοκομείο υλοποιείται καθώς προκηρύχτηκε η μελέτη για την “προσθήκη ορόφου και λειτουργική βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς”, που υπέβαλε το Γ.Ν. Καστοριάς στο επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Δυτική Μακεδονία 2014-2020” προϋπολογισμού 1.963.936,87 ευρώ με ΦΠΑ
Πρόκειται για ένα έργο πνοής για το Νοσοκομείο Καστοριάς το οποίο αγκάλιασαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και τα υπηρεσιακά στελέχη τους. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Δυτ Μακεδονίας κ. Γιώργο Κασαπίδη , την Αντιπεριφερειάρχη κ. Δέσποινα Κοζατσάνη , τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη κ Δημήτριος Σαββόπουλος. , τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ κ. Παναγιώτη Μπογιατζίδη , τον Βουλευτή Καστοριάς κ. Ζήση Τζηκαλάγια και φυσικά την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για την αμέριστη υποστήριξη.
Θέλω επίσης να συγχαρώ τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Τουμπίδη Γιώργο εξαιρετικό μηχανικό και “στυλοβάτη” του Νοσοκομείου και όλους όσους συνεργάστηκαν σε τεχνοκρατικό επίπεδο για την σύνταξη του Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης (Master Plan) του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, με βάση το οποίο προχώρησε αυτό το μεγάλο έργο.
Με εργατικότητα, διορατικότητα, τεχνοκρατική γνώση και προγραμματισμό υλοποιούμε το νοσοκομείο της επόμενης εικοσαετίας.
Γρηγόρης Χάτσιος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria