Παραιτήθηκε ο βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Θέμης Χειμάρας - OlaDeka

Παραιτήθηκε ο βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Θέμης Χειμάρας

Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, Θέμης Χειμάρας.

Με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, ο βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, Θέμης Χειμάρας, δήλωσε την παραίτησή του, παραδίδοντας την έδρα του.

Πρώτη επιλαχούσα στη Φθιώτιδα και εκείνη που θα πάρει τη θέση του στη βουλή, είναι η Ελένη Μακρή – Θεοδώρου που έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε σχολεία της Βοιωτίας και Φθιώτιδας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κατηγορήσει τον βουλευτή της ΝΔ για απευθείας αναθέσεις σε εταιρεία στην οποία συμμετείχε. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του, ανέφερε: «Μέρα με τη μέρα βγαίνουν στο φως νέα στοιχεία για τα έργα και τις ημέρες του νέου “Πάτση” της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ κ. Χειμάρα.

Δεν είναι μόνο η παραβίαση του άρθρου 57 του Συντάγματος με τις απευθείας αναθέσεις άνω των 400.000 ευρώ από δημόσιους φορείς προς την εταιρεία Θ. ΧΕΙΜΑΡΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. Από τις νέες αποκαλύψεις του Τομέα Διαφάνειας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, προκύπτουν νέα ερωτήματα και ο “λογαριασμός” του γαλάζιου πλιάτσικου πολλαπλασιάζεται.

Γιατί ο κ. Χειμάρας δεν δήλωσε στο πόθεν έσχες χρήσεως 2020 το ποσό των 49.500 ευρώ, το οποίο ο ίδιος κατέβαλε ως συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Θ. ΧΕΙΜΑΡΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.; Ποια ήταν η αδιευκρίνιστη πηγή προέλευσής τους;»

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria