Ξεκινάει η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου - «Το σύνολο τον ιατροδικαστών είναι υπέρ της αθωότητάς της» λέει ο Κούγιας - OlaDeka

Ξεκινάει η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου – «Το σύνολο τον ιατροδικαστών είναι υπέρ της αθωότητάς της» λέει ο Κούγιας

Αμίλητη και ντυμένη με μαύρα ρούχα και μαύρες μπότες, με πιο σκούρο μαλλί, προσήλθε πριν από λίγο στο Μεικτό Ορκωτό δικαστήριο, η Ρουλα Πισπιριγκου η οποία δικάζεται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της κόρης της, Τζωρτζινας, που κατέληξε τον Ιανουάριο του 2021 στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Όπως έχει δηλώσει ο συνήγορος της, ο Αλεξης Κουγιας θα ζητήσει αναβολή για τον Απρίλιο λόγω βεβαρημένου προγράμματος του. Σημειώνεται ότι η Πισπιριγκου την Τετάρτη, θα μεταβεί εκ νέου στα δικαστήρια προκειμένου να απολογηθεί για τις συνθήκες θανάτων των άλλων δυο παιδιών της.

Τι δηλώνει ο Κούγιας

«θα ζητήσω αναβολή λόγω βεβαρημένου προγράμματος. Παρά το ότι το νομικό μας και υπερασπιστικό μας οπλοστάσιο είναι πολύ ισχυρό, έχουμε 20 μάρτυρες υπεράσπισης εκ των οποίων 10 είναι ιατροδικαστές εν ενέργεια, δεν θέλω να μιλήσω υπερασπιστικά γιατί είναι μια δύσκολη ημέρα για όλους μας. Ωστόσο πάνω απ όλα προέχει το καθήκον μας. Θέλω να σας πω ότι εν αντιδιαστολή με τα όσα συνέβαιναν πριν μήνες που δήθεν ούτε ένας Ιατροδικαστης, ούτε ένας μαρτυρας υπεράσπισης δεν υπήρχε για την κα. Πισπιρίγκου, πλέον το σύνολο σχεδόν των Ελλήνων ιατροδικαστών, καθηγητές πανεπιστημίου είναι υπερ της αθωότητος της», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Τέλος παρούσες στη δίκη είναι η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου. Καμία ωστόσο από της δύο γυναίκες δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις μπροστά στις κάμερες.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria