Νέα απώλεια της Καστοριάς, 0-0 με τον Ολυμπιακό Βόλου (FOTO) - OlaDeka

Νέα απώλεια της Καστοριάς, 0-0 με τον Ολυμπιακό Βόλου (FOTO)

Καστοριά και Ολυμπιακός Βόλου δικαιολόγησαν γιατί έχουν τις χειρότερες επιθέσεις στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ύστερα από ένα μετριότατο παιχνίδι οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Στο ντεμπούτο του Κώστα Σταματίου στον πάγκο του Ολυμπιακού οι «ερυθρόλευκοι» πήραν έναν βαθμό, ωστόσο, δεν εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα από το 72’, όταν Καστοριά έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μηλιάτη.

Αναμετρήθηκαν σήμερα οι δύο χειρότερες επιθέσεις του 2ου ομίλου, με την Καστοριά να έχει πέντε γκολ σε 10 παιχνίδια και ο Ολυμπιακός έξι σε ίδια ματς. Το θέαμα ήταν κάτω του μετρίου και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν κακό, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να παράξουν παιχνίδι και να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Δύο ευκαιρίες με Αναστασίου ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και ήταν η ομάδα που προσπάθησε στα πρώτα λεπτά να επιβάλει τον ρυθμό της. Πίεσε ψηλά και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις με τον Αναστασίου. Η πρώτη στο 8’, όταν βρέθηκε σε θέση βολής, μετά από σέντρα του Ντινιωτάκη, έκανε το σουτ, με τον τερματοφύλακα Κοσμίδη να αποκρούει σωτήρια. Ο Αναστασίου και πάλι στο 11’ πήρε την πάσα από τον Σκοπελίτη και από πλεονεκτική θέση μέσα από τη μικρή περιοχή, πλάσαρε έξω από το δεξί δοκάρι της Καστοριάς, χάνοντας τη μεγαλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και στο 15’ ο Ταρέλλι εκτέλεσε φάουλ, με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα από την Καστοριά, παρότι και το βολιώτικο συγκρότημα μετά το πρώτο 15λεπτο δεν έχασε κάποια κλασική ευκαιρία για γκολ.

Στο 29’ ο Καρατσόλης είχε μια κεφαλιά με την μπάλα να περνά άουτ, ενώ η καλύτερη στιγμή για την Καστοριά στο πρώτο μέρος σημειώθηκε στο 31’. Ο Σαββόπουλος επιχείρησε τη σέντρα και ο Ελευθεριάδης από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 45’ το σουτ που επιχείρησε ο Τσελεπής δεν βρήκε τον στόχο, στην τελευταία φάση για το πρώτο ημίχρονο.

Κακό θέαμα στο δεύτερο ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν απογοητευτικό από πλευράς θεάματος. Έγινε παιχνίδι κέντρου, χωρίς καλές επιθετικές προσπάθειες και από τις δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό να είναι καλύτερος, ως ομάδα μέσα στο γήπεδο, αλλά χωρίς αυτό να το μετουσιώνει σε φάσεις.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως δεν υπήρξε ούτε μία καλή στιγμή στην επίθεση, τόσο από πλευράς Καστοριάς, όσο και από πλευράς Ολυμπιακού.

Στο 72’ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Μηλιάτης, ο οποίος νωρίτερα είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς, με την Καστοριά να μένει με 10 παίκτες για το υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού.

Διαιτητής: Ασβεστόπουλος (Κιλκίς) – Βοηθοί:  Αδραμάνης, Σιώνη (Πέλλας)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης, Τότσο, Κωνσταντίνου, Παναγιωτίδης, Ταρέλλι, Τσελεπής (83’ Κυριακού), Ελευθεριάδης, Γκέγκας (58’ Μηλιάτης), Μανακίτσας, Μπάρο, Σαββόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης, Μαργαρίτης, Διαμαντόπουλος, Σιουρουρέκης, Παπαϊωάννου, Κόλα (76’ Κατσαγεωργίου), Καμπέρης, Αναστασίου, Ντινιωτάκης, Σκοπελίτης, Καρατσόλης (71’ Σταμπουλής).

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria