Μηταλίδης: «Θρασύδειλοι ανώνυμοι νομίζουν ότι μπορούν να με εκφοβίσουν...» - OlaDeka

Μηταλίδης: «Θρασύδειλοι ανώνυμοι νομίζουν ότι μπορούν να με εκφοβίσουν…»

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς αναφέρεται στην κλήση του σε προκαταρκτική εξέταση μετά από ανώνυμη καταγγελία

«Αν κάτι με χαρακτηρίζει από την πρώτη στιγμή στην ενασχόλησή μου με τα κοινά εδώ και 26 σχεδόν χρόνια  είναι ότι ποτέ δεν αποποιήθηκα τις ευθύνες που μου αναλογούν. Αλλά ούτε και φοβήθηκα ποτέ να δηλώσω ευθαρσώς τη γνώμη μου.

Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις η έκφραση της γνώμης μου έγινε με προσωπικό κόστος το οποίο και  εξ ολοκλήρου αποδέχομαι. Δεν κρύφτηκα ποτέ πίσω από μισόλογα ή πίσω από το δάχτυλο μου και δεν θα το κάνω και τώρα.

Η σχέση με την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τους ανθρώπους που πίστευαν και πιστεύουν σε μένα είναι μια σχέση που οικοδομήθηκε στην ειλικρίνεια και στην καθαρότητα. Έτσι και τώρα θέλω από μένα να μάθετε τις τελευταίες εξελίξεις.

Πριν από λίγες μέρες κλήθηκα εγώ και δύο ακόμα  μέλη της ΜΑΚΕΔΝΟΣ ΑΕ, για προκαταρκτική εξέταση ύστερα από ανώνυμη καταγγελία με ψευδείς κατηγορίες και υπαινιγμούς που ξεπερνούν ακόμα και το πιο φαντασμένο μυαλό.

Η οργή μου είναι τεράστια όχι για την αυτή καθαυτή την εξέλιξη, γιατί κανείς απολύτως δεν μπορεί να μου προσάψει το παραμικρό αξιόποινο στην ενασχόληση μου με τα κοινά.

Αλλά για το γεγονός ότι οι θρασύδειλοι ανώνυμοι νομίζουν ότι μπορούν να με εκφοβίσουν. Η όποια προσπάθεια των ανώνυμων συκοφαντών θα πέσει για ακόμα μια φορά στο κενό.

Με την άθλια ενέργεια τους μου δίνουν πάντως τη αφορμή να ξεκαθαρίσω μια και καλή τη θέση μου από αυτό που οι πολίτες απεχθάνονται, σαν έκφραση της πολιτικής σκηνής στο σήμερα.

Τους δηλώνω πως θα ήθελα η καταγγελία να ήταν επώνυμη και θα επιζητούσα εγώ ο ίδιος διακαώς όταν αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους να βρεθούμε σε δικαστική αίθουσα για να λογοδοτήσουν.

Κάθε προσπάθεια σπίλωσης θα λάβει ηχηρή απάντηση.»

Κίμων Μηταλίδης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria