Ενημέρωση για προγράμματα Κατάρτισης της ΔΥΠΑ από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας - OlaDeka

Ενημέρωση για προγράμματα Κατάρτισης της ΔΥΠΑ από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ως Επιστημονικός Υπεύθυνος των προγραμμάτων κατάρτισης που υλοποιήθηκαν από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, την περίοδο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2022, νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ και ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές που οδήγησαν στην εξαιρετικά πετυχημένη ολοκλήρωσή τους.

Ιδιαίτερη αναφορά και συγχαρητήρια για την άψογη συνεργασία και την επαγγελματική συμπεριφορά, οφείλω στην επιχείρηση ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε. ΑΜΑΛΘΕΙΑ, η οποία ανέλαβε την υποχρέωσή μας ως προς τα εδέσματα και ροφήματα προς τους καταρτιζόμενους.

Η πολύ καλή συνεργασία μου με την τοπική υπεύθυνη της επιχείρησης, κα Καμπακάκη Γεωργία, η αποτελεσματική συνεννόηση και η υποδειγματική της συνέπεια, επέφεραν το ιδανικό αποτέλεσμα. Η ποιότητα δε των προϊόντων, η ποικιλία, οι ποσότητες αλλά και οι πρόσθετες υποβοηθητικές υπηρεσίες εξοπλισμού ήταν εξαιρετικές.

Για το λόγο αυτό ευελπιστώ ότι και σε επόμενες παρόμοιες δραστηριότητές του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ., θα συνεργαστούμε το ίδιο αποτελεσματικά.

Θυμίζω ότι ακολουθούν τα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης των 150.000 εργαζομένων, που σχεδιάζεται να υλοποιηθούν τον Φεβρουάριο του 2023. Οι ενδιαφερόμενοι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα, που δικαιούνται κατάρτισης, μπορούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση  να αποκτήσουν το Voucher και να βιαστούν. Θα έχουν στη συνέχεια τη δυνατότητα να επιλέξουν κάποιο από τα προγράμματα κατάρτισης που θα υποβληθούν και εγκριθούν από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου μας.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, μπορείτε να βρείτε στην ΔΥΠΑ. Όσοι αποκτήσετε το Voucher και προσανατολίζεστε να παρακολουθήσετε πρόγραμμά μας, μπορείτε να μας γνωστοποιήσετε τα στοιχεία σας προκειμένου να αποκτήσετε προτεραιότητα και να έχουμε τη δυνατότητα επικοινωνίας στη διεύθυνση του Εργαστηρίου Εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης και Επεξεργασίας Δεδομένων-Σημάτων του Τμήματος Πληροφορικής.

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος των προγραμμάτων

Σινάτκας Ι.

Καθηγητής

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria