Γ' Εθνική: Α.Ο. Χανιώτης - Καστοριά 1-0 - OlaDeka

Γ’ Εθνική: Α.Ο. Χανιώτης – Καστοριά 1-0

Στο 30” κόρνερ του Tarelli απομάκρυνε η άμυνα. Στο 10΄ το σουτ του Tarelli, από πολύ πλάγια και μακριά κατέληξε άουτ.

Στο 15΄την σέντρα του Αναγνώστη από τα αριστερά μπλόκαρε ο Κοσμίδης. Στο 17΄ σέντρα του Σάιμπερτ από τα δεξιά μπλάκαρε εκ νέου ο Κοσμίδης. Στο 19΄ σε καθαρή απομάκρυνση του Κωνσταντίνου οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, ο ρέφερι, όμως, ήταν κοντά στην φάση κι έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.  Στο 21΄ ο Πάλλας έκανε ωραία προσπάθεια από το κέντρο του γηπέδου, πάσαρε κάθετα στον Μπάρο, το σουτ του οποίου, έξω από την περιοχή, απέκρουσε ο Συλλέκτης. Στο 33΄ ο Tarelli εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, αλλά το σουτ του Μανακίτσα, έξω από την περιοχή, έφυγε ψηλά άουτ. Στο 37΄ σε δυνατό μαρκάρισμα του Φούσκα στον Tozzo από πίσω, στοιχίζει την κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων. Στο 40΄

κάθετη του Tarelli στον Σαββόπουλο από αριστερά, αυτός έσπασε τη μπάλα, αλλά το σουτ του Μανακίτσα, βρήκε το δοκάρι και στην επιστροφή η μπάλα κόλλησε στην λάσπη κι ο Μπάρο δεν μπόρεσε να πλασάρει. Στο 42΄ σε εκτέλεση φάουλ του Tarelli, έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Συλλέκτης σε κόρνερ.  Στο 45΄+1΄ ωραίος συνδυασμός Σαββόπουλου Πάλλα, με τον τελευταίο να κάνει την σέντρα από τα δεξιά και τον Συλλέκτη να μπλοκάρει τη μπάλα.

Στο 47΄ ο Tarelli εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, αλλά απομάκρυναν οι αμυντικοί. Στο 48΄το σουτ του Παναγιωτίδη, έξω από την περιοχή, έφυγε ψηλά άουτ., Στο 49΄το σουτ του Σάιμπερτ απέκρουσε ο Κοσμίδης σε κόρνερ, το οποίο εκτελέστηκε από τα δεξιά, αλλά ο ο Tarelli απέκρουσε. Στο 50΄ νέο κόρνερ για τους γηπεδούχους από τα δεξιά απέκρουσε ο Πάλλας.  Στο 55΄ μετά από σέντρα από δεξιά του Φούσκα, η μπάλα πέρασε παράλληλα και ο Τοπούζης με πλασέ, στο 2ο δοκάρι, έκανε το 1-0. Στο 66΄ το κόρνερ του Tarelli από τα αριστερά, έδιωξε η άμυνα. Στο 68΄ οι γηπεδούχοι βγήκαν στον αιφνιδιασμό, αλλά ο Ελευθεριάδης έδιωξε σε κόρνερ. Στο 72΄ σε ένα διώξιμο του Ελευθεριάδη, ο Συλλέκτης αιφνιδιάσθηκε, αλλά την τελευταία στιγμή κατόρθωσε κι έπιασε τη μπάλα,  Στο 78΄ τα συνεχή σουτ των παικτών των γηπεδούχων, απέκρουσε ο Κοσμίδης και η άμυνα. Στο 80΄ , μετά από λάθος του Κοσμίδη, πλάσαρε ο Θεοδωρίδης, η μπάλα κόλλησε στην λάσπη και το δεύτερο σουτ που έγινε, απέκρουσαν οι αμυντικοί σε κόρνερ. Στο 84΄ η σέντρα σουτ του Σαββόπουλου από τα δεξιά πέρασε άουτ. Στο 87΄η σέντρα σουτ του Θεοδωρίδη πέρασε παράλληλα απο την εστία του Κοσμίδη. Στο 89΄ ο Θεοδωρίδης μπήκε απο τα αριστερά, πλάσαρε, αλλά η μπάλα κοντραρε κι απομακρυνθηκε.  Στο 92΄ το φάουλ του Tarelli από τα αριστερά, μπλοκαρε ο Συλλέκτης. Στο 95΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά ο Κοσμίδης έκανε ενστικτωδώς διπλή απόκρουση.

Διαιτητής: Καπρέτσος Κωνσταντίνος (Ε. Π. Σ. Μακεδονίας)

Βοηθοί: Κολιπέτρος Νικόλαος (Ε. Π. Σ. Μακεδονίας)

Κλεισιάρης Χρήστος (Ε. Π. Σ. Μακεδονίας)

Οι συνθέσεις:

Α.Ο. ΧΑΝΙΩΤΗΣ: Συλλέκτης, Αγγελίδης, Αναγνώστης, Κουτσικοβαγγέλης, Ράτζα, Τρόκας, Σάιμπερτ (75΄ Θεοδωρίδης), Κανάλι, Αλωπούδης (90΄ Τσινίκαλης), Φούσκας (90΄ Ματάμης), Τοπούζης (90΄ Τότσκα).

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης, Tozzo, Κωνσταντίνου, Παναγιωτίδης, Tarelli, Πάλλας (69΄ Τσελεπής), Ελευθεριάδης, Γκέγκας (80΄ Κυριακού), Μανακίτσας, Μπάρο, Σαββόπουλος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Kastoria FC the official

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria