Αύριο η ενημερωτική εκδήλωση της ΔΕΔΑ στην Καστοριά - OlaDeka

Αύριο η ενημερωτική εκδήλωση της ΔΕΔΑ στην Καστοριά

Ο Δήμος Καστοριάς ενημερώνει ότι εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται αύριο Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Σκαπέρδειου Δημαρχιακού Μεγάρου Καστοριάς (1ος όροφος), προκειμένου να απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών και να παρέχουν πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πορεία υλοποίησης των έργων, καθώς και για τα οφέλη του φυσικού αερίου, όπως ενιαία και ποιοτική θέρμανση σε όλους τους χώρους χρήσης, ζεστό νερό οποιαδήποτε στιγμή, γρηγορότερο μαγείρεμα, χαμηλό κόστος συντήρησης του λέβητα και πλήρης έλεγχος της ποσότητας φυσικού αερίου που έχει καταναλωθεί.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές -οικιακοί και εμπορικοί- θα μπορούν να λάβουν αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου και να πραγματοποιήσουν, με τη βοήθεια στελεχών της ΔΕΔΑ, άμεσα κι επί τόπου την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ήδη να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για σύνδεση με το δίκτυο και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΔΕΔΑ (deda.gr/map/).

Το απόγευμα της ίδιας ημέρα από τις 17:00 μ.μ. – 19:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «Κατασκευή του Δικτύου Διανομής Αερίου στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και συγκεκριμένα στις πόλεις της Καστοριάς και του Άργους Ορεστικού», η οποία συνδιοργανώνεται από τη ΔΕΔΑ και το Επιμελητήριο Καστοριάς στην Αίθουσα Επιχειρηματικών Συναντήσεων ΕΒΕ Καστοριάς (Μητροπόλεως 60).

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria