Έρχεται το «Καλάθι της Σαρακοστής» - Πότε αναμένεται να κάνει «πρεμιέρα», παράταση και για το «Καλάθι του Νοικοκυριού» - OlaDeka

Έρχεται το «Καλάθι της Σαρακοστής» – Πότε αναμένεται να κάνει «πρεμιέρα», παράταση και για το «Καλάθι του Νοικοκυριού»

«Προ των πυλών» βρίσκεται η σύσταση ενός νέου καλαθιού, αυτό του «Καλαθιού της Σαρακοστής» ενόψει Πάσχα.

Μετά την ύπαρξη των «Καλαθιών» των «Χριστουγέννων» και του «Άι Βασίλη», η σύσταση ενός νέου εποχιακού καλαθιού έχει «πέσει» στο τραπέζι των συζητήσεων.

Το καλάθι αυτό, πιθανολογείται πως θα ονομάζεται «Καλάθι της Σαρακοστής» και θα κάνει πρεμιέρα 5 μέρες πριν την Καθαρά Δευτέρα, δηλαδή στις 22 Φεβρουαρίου, μιας και «χαρταετό» θα πετάξουμε φέτος στις 27 του ίδιου μήνα.

Η διάρκεια ισχύς του, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, θα είναι μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο, ενώ – δεν αποκλείεται – εντός της Μεγάλης Βδομάδας να ενταχθεί και το κρέας.

«Θα μπορούσε να λειτουργήσει» 

Ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, είχε αναφερθεί προ ημερών στο εν λόγω ζήτημα, τονίζοντας πως θα μπορούσε να «λειτουργήσει», «όπως λειτούργησε το εορταστικό καλάθι και το καλάθι του Άι Βασίλη με εξαιρετικά δώρα, που ο κόσμος τα προτίμησε»

Παράταση για το «Καλάθι του Νοικοκυριού» 

Όσον αφορά το «Καλάθι του Νοικοκυριού» αναμένεται, κατά το ως άνω ρεπορτάζ, να δοθεί παράταση στην ισχύ του, με τα κυβερνητικά στελέχη να εμφανίζονται ικανοποιημένα με την απόδοση, που είχε στις τιμές, αλλά και στην ανταπόκριση των πολιτών. 

Συγκεκριμένα, το εν λόγω «Καλάθι» κανονικά θα έληγε τέλη Μαρτίου, αλλά μάλλον θα παραταθεί για άλλους τρείς μήνες, δηλαδή, μέχρι – περίπου – τα τέλη Ιουνίου.  

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria