Άνοιξε στην Καστοριά το νέο υπερσύγχρονο κέντρο Φροντίδας ΑμεΑ - OlaDeka

Άνοιξε στην Καστοριά το νέο υπερσύγχρονο κέντρο Φροντίδας ΑμεΑ

Το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑμεΑ ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχεται τους πρώτους ωφελούμενους, σε πρωινή και απογευματινή 8ωρη βάρδια, στην είσοδο της πόλης της Καστοριάς (Λεωφόρος Κύκνων 198).

Οι ωφελούμενοι είναι άτομα ανήλικα και ενήλικα με οποιαδήποτε αναπηρία (κινητική, νοητική, αναπτυξιακή, αισθητηριακή, μικτού τύπου αναπηρία).

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΚΔΗΦ και υπό την εποπτεία εξειδικευμένου προσωπικού οι ωφελούμενοι θα απασχολούνται δημιουργικά, θα αναπτύσσουν ατομικές και κοινωνικές δεξιότητες, θα ωφελούνται από συνοδευτικές υπηρεσίες, όπως εργοθεραπεία, ψυχοθεραπεία, φυσικοθεραπεία κλπ, θα συμμετέχουν σε προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, θα ολοκληρώσουν την θεραπεία αποκατάστασής τους , θα φροντίζεται η ατομική τους υγιεινή κλπ.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα του ΚΔΗΦ υποστηρίζεται από τον ΕΟΠΥΥ και αποζημιώνεται πλήρως. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 2467084555 και κλείστε το ραντεβού ξενάγησης στην Δομή και γνωριμίας με το προσωπικό.

φωτογραφίες:

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria