Όλα τα ονόματα για «αντί Τσαπανίδου» εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ που προτείνονται στον Μητσοτάκη - OlaDeka

Όλα τα ονόματα για «αντί Τσαπανίδου» εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ που προτείνονται στον Μητσοτάκη

Η επιλογή της Πόπης Τσαπανίδου ανέβασε τον πήχη για τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου και για τα υπόλοιπα κόμματα.

Στη Νέα Δημοκρατία μολονότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το Μέγαρο Μαξίμου είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την ανθεκτικότητα του Γιάννη Οικονόμου, είχαν αποφασίσει ούτως ή άλλως να πορευτούν με άλλο πρόσωπο ενόψει των εκλογών και δεδομένου ότι ο κ Οικονόμου θα είναι υποψήφιος με σταυρό προτίμησης στη Φθιώτιδα.

Φαβορί για την αντικατάστασή του κ. Οικονόμου φέρεται να είναι ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου που παρουσιάζει την εκπομπή της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και έχει μακρά διαδρομή στη δημοσιογραφία και μεγάλη εμπειρία. Τους προηγούμενους μήνες έπαιξε για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος βουλευτής στο νομό Καρδίτσα αλλά από ότι φαίνεται αυτό το ενδεχόμενο απομακρύνθηκε. Συνυπολογίστε και την πρόσφατη επίσκεψή του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το ενδεχόμενο επίσης να είναι εκπρόσωπος Τύπου ο Κυριάκος Πιερρακάκης εγκαταλείφθηκε ουσιαστικά με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του στην Ά Αθήνας πριν λίγες εβδομάδες.

Πέρα από το όνομα του Δημήτρη Οικονόμου υπάρχουν και άλλα σενάρια που έχουν ακουστεί στα γραφεία του.

Κάποιοι προτείνουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη τη Δόμνα Μιχαηλίδου η οποία είναι ένα δημοφιλές πρόσωπο και σημειώνει επιτυχίες τελευταία στο Υπουργείο της. Μία πιθανή επιλογή της, που θα σήμαινε ότι θα ήταν υποψήφια στο επικρατείας, θα διευκόλυνε την κατάσταση και στην εκλογική περιφέρεια του Ά Πειραιά.

Άλλα δύο ονόματα με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά που έπεσαν στο τραπέζι είναι των δημοσιογράφων Μαρία Χούκλη και Κατερίνας Παναγοπούλου.

Η κ. Χούκλη συνεργάζεται ήδη με το κυβερνητικό επιτελείο αλλά η περίπτωση της δεν είναι πολύ πιθανή καθώς και η ίδια φέρεται να μην επιθυμεί κάτι τέτοιο.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου παρουσιάστρια του δελτίου του Mega, τα Σαββατοκύριακα, επίσης είναι ένα από τα ονόματα που τέθηκαν στο μικροσκόπιο αυτός θα μπορούσα να απευθυνθεί και στο νεανικό κοινό όπου έχει πρόβλημα η Νέα Δημοκρατία.

Πέρα από τα πρόσωπα υπάρχει πάντως και η σκέψη αν ο/η νέος/α εκπρόσωπος Τύπου πρέπει να έχει περισσότερα πολιτικά ή επικοινωνιακά χαρακτηριστικά αν και ο συνδυασμός των προσόντων φαντάζει ως η ιδανική επιλογή.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria