Το πάλεψε κόντρα στην πολύ ισχυρή ΜΕΝΤ ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας! - OlaDeka

Το πάλεψε κόντρα στην πολύ ισχυρή ΜΕΝΤ ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας!

Την ήττα γνώρισε ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας στο Κυριακάτικο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη με αντίπαλο την ΜΕΝΤ. Η ιστορική αντίπαλος της ομάδας μας μπήκε πολύ δυνατά και εύστοχα στο παιχνίδι, επιβάλλοντας τον ρυθμό της, ο οποίος σε συνάρτηση με την αστοχία του ΠΑΟΚ μας, οδήγησε από νωρίς τους γηπεδούχους να δημιουργήσουν διαφορά ασφαλείας. Η ομάδα μας «απελευθερώθηκε» στο δεύτερο ημίχρονο και με ωραίες φάσεις βρήκε πλουραλισμό στο σκορ, με τους γηπεδούχους να αποδεικνύουν στο παρκέ γιατί βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πλέον, η ομάδα μας ξεκινάει την προετοιμασία της για την τελευταία αναμέτρηση του πρώτου γύρου, στην οποία υποδεχόμαστε τον Εθνικό Κοζάνης, μια αναμέτρηση στην οποία η ομάδα μας θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

ΜΕΝΤ-ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας 85-55

Δεκάλεπτα: 22-7, 39-15, 61-32, 85-55

Διαιτητές: Παπανικολάου, Αναστασιάδης

ΜΕΝΤ (Τσούρμας): Γκύζης 10, Περγαμινέλης 2, Ρουκουνάκης 8(2), Μιχαηλίδης, Μούτσιος 7(1), Τριανταφύλλου 8, Δημητρίου 19(4), Νεοχωρίτης 3(1), Παραπούρας 17(4), Κάσουρας, Καντάρκος 5, Κουδρόγλου.

ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας (Δουβλετής): Ζώγου, Δήμου, Φούφας 3(1), Ρέππας 11(3), Γκλιάνας 10, Τσολάκης 12(2), Παγάνας 5, Πανίδης 4, Μάλλιουρας 10(1), Ναϊπλής, Σακαλίδης.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria