Συγχαρητήρια στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ Άργους Ορεστικού από την Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δ. Κοζατσάνη - OlaDeka

Συγχαρητήρια στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ Άργους Ορεστικού από την Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δ. Κοζατσάνη

Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Άργους Ορεστικού στο αρχοντικό Μπασάρα παραβρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022. Πρόκειται για τη διάκριση της μαθητικής ομάδας τοπικής ιστορίας στον 4ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής και Οπτικοακουστικής Δημιουργίας «Η ιστορία σου, είναι η ιστορία της πόλης σου», η οποία συμμετείχε με τη δημιουργία ψηφιακού άλμπουμ με τίτλο: «Μοτόρια της Παλιάς Καστοριάς».

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του ειδικού σχολείου, στη Διευθύντρια της σχολικής μονάδας κα. Μιχαηλίδου Ευδοξία, σε όλους τους εκπαιδευτικούς, εργοθεραπευτές, αλλά και στους γονείς των παιδιών.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου το Ε.Ε.Ε.Κ Άργους Ορεστικού συνεχίζει τις εκδηλώσεις του στο αρχοντικό Μπασάρα, με την έκθεση «Το Πήλινο Εργόχειρο» κατά τις πρωινές ώρες 10:00-12:30 και κατά τις απογευματινές ώρες 17:30-19:00. Πρόκειται για δημιουργίες που αξίζει να επισκεφτείτε καθώς όλα τα έργα που εκτίθενατι είναι αποκλειστικές δημιουργίες των μαθητών του σχολείου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria