Πότε θα διεξαχθεί το Rally Greece Offroad 2023 - OlaDeka

Πότε θα διεξαχθεί το Rally Greece Offroad 2023

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 17-21 Μαΐου στη Δυτική Μακεδονία διασχίζοντας τις περιοχές Καστοριάς , Φλώρινας και Κοζάνης .

Το Άργος Ορεστικό θα είναι η πόλη υποδοχής και η τοποθεσία του Service Park και των HQ.

Το Rally Greece Offroad είναι ο δεύτερος γύρος του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου FIA 2023 για Cross Country Bajas και την ίδια στιγμή θα φιλοξενήσει μια Εθνική εκδήλωση για οχήματα εκτός FIA.

Ως πρώτο βήμα για την προετοιμασία του Ράλι, μια ομάδα recce επισκέφτηκε την περιοχή για να κάνει ένα πρώτο προσχέδιο του επερχόμενου Roadbook. Η προσπάθεια είναι να προσφερθούν Ειδικές Διαδρομές με πολλά χιλιόμετρα με τα λιγότερο δυνατά Οδικά Τμήματα.

Το βουνό « ΒΙΤΣΙ » θα αποτελέσει και πάλι μέρος του βασικού μενού και το μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί σχεδόν όλη η δράση, υπόσχοντας πολλές προκλήσεις για τους ανταγωνιστές και τα οχήματα. Μην ξεχνάτε ότι οι Ειδικές Διαδρομές σε αυτό το βουνό φτάνουν σε υψόμετρο έως και 2000 μέτρα.

Το Service Park βρίσκεται σε μια ευρύχωρη άσφαλτο, σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, προσφέροντας πολλές εγκαταστάσεις για τους αγωνιζόμενους, τις ομάδες και τους θεατές. Wi-fi, πλύσιμο αυτοκινήτων, ρεύμα, νερό, χώρος ανάπαυσης, υποδομές υγιεινής, νυχτερινή ασφάλεια είναι μερικές από τις υπηρεσίες που παρέχει ο Δήμος Άργους Ορεστικού .

Το ολοκαίνουργιο 640τ.μ. Το μοντέρνο κτήριο HQ βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Service Park και προσφέρει άμεση πρόσβαση για τους αγωνιζόμενους και τους υπεύθυνους των ομάδων.

Οι διοργανωτές του Rally Greece Offroad είναι περήφανοι για το κτίριο HQ αφού είναι παγκοσμίως μοναδική μια κατασκευή που σχεδιάζεται αποκλειστικά για εκδηλώσεις Ράλι.

Το 10th Anniversary Rally Greece Offroad θα βασιστεί για άλλη μια φορά στις ίδιες αρχές που το καθιστούν το πιο σημαντικό αγώνα Cross Country της περιοχής.

Γνήσια ελληνική φιλοξενία, κορυφαίο επίπεδο οργάνωσης, αυθεντικό πνεύμα μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι τα βασικά στοιχεία της επιτυχίας κάθε έτους.

Το 2022 ο αριθμός των συμμετεχόντων ήταν 71 σε όλες τις κατηγορίες και οι διοργανωτές είναι αισιόδοξοι για νέο ρεκόρ συμμετοχών στην έκδοση του 2023.

Μείνετε συντονισμένοι για ενημερώσεις και νέα στην επίσημη ιστοσελίδα www.rallygreeceoffroad.gr και στην επίσημη σελίδα στο fb www.facebook.com/rallygreeceoffroad

Τα λέμε όλοι στην Ελλάδα!

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria