Με έργα της τάξεως των 67.516.825 ευρώ το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Καστοριάς για το 2023 - OlaDeka

Με έργα της τάξεως των 67.516.825 ευρώ το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Καστοριάς για το 2023

Με ένα τεχνικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει 88 έργα, συνολικού προϋπολογισμού 67.516.825 ευρώ μόνο αισιόδοξα μπορεί  να ξεκινήσει το 2023 για τον Δήμο Καστοριάς. 

Το τεχνικό πρόγραμμα 2023 ψηφίστηκε με μεγάλη πλειοψηφία εχθές στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, κατά τη διάρκεια της οποίας ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Ντίνος Τσανούσας, αναφέρθηκε στις βασικές προτεραιότητες του προγράμματος.

«Μετά την προετοιμασία που έγινε τα προηγούμενα χρόνια, το 2023 θα είναι μία χρονιά που όλα τα έργα του Δήμου Καστοριάς θα είναι σε εξέλιξη. Όλα αυτά τα 88 έργα είναι αυτά που θα πρέπει να περιμένουν οι Δημότες μας για την επόμενη χρονιά», εξήγησε ο κ. Τσανούσας.

Το Τεχνικό Πρόγραμμα περιλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα έργων που υλοποιούνται και θα υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα τόσο στην πόλη όσο και στις κοινότητες του Δήμου Καστοριάς με στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας, τη βελτίωση της ζωής των πολιτών και τον εκσυγχρονισμό του Δήμου Καστοριάς. Επιπλέον, συμπεριλαμβάνει την προετοιμασία και νέων προτάσεων προκειμένου να υποβληθούν σε προγράμματα που θα ανοίξουν τα επόμενα χρόνια.

«Με όραμα και στρατηγική καταρτίστηκε το τεχνικό πρόγραμμα του 2023, που είναι ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο, έχοντας εξασφαλισμένη χρηματοδότηση. Οφείλω για άλλη μία φορά να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλες τις Υπηρεσίες του Δήμου και όλους τους υπαλλήλους που εργάστηκαν ώστε να γίνουν πραγματικότητα όλες οι προτάσεις μας», σημείωσε ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης.

Επισημαίνεται ότι στο εν λόγω τεχνικό πρόγραμμα δεν συμπεριλαμβάνονται τα έργα της ΔΕΥΑ Καστοριάς, το οποίο ψηφίστηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης και συμπεριλαμβάνει εννέα επιπλέον έργα συνολικού προϋπολογισμού 8.797.819 ευρώ.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria