Μάκης Βορίδης – εκλογές: «Πιθανόν θα γίνουν πριν το Πάσχα και πριν τις Πανελλήνιες οι επαναληπτικές» - OlaDeka

Μάκης Βορίδης – εκλογές: «Πιθανόν θα γίνουν πριν το Πάσχα και πριν τις Πανελλήνιες οι επαναληπτικές»

Μάκης Βορίδης – εκλογές: Ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στο MEGA, δήλωσε πως μια πιθανή ημερομηνία εκλογών είναι η 26η Μαρτίου, δηλαδή λίγο πριν το Πάσχα. Μια άλλη ημερομηνία που «παίζει» είναι η 2α Απριλίου.

Όπως είπε επίσης, ο δεύτερος γύρος – εφόσον αυτός χρειαστεί – θα είναι πριν τις Πανελλήνιες. Ωστόσο τις τελικές αποφάσεις θα τις πάρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Να υπολογίσετε ένα καθαρό διάστημα δύο μηνών από την χρονική στιγμή που αποφασίζει ο πρωθυπουργός να διαλύσει την Βουλή για την όλη διαδικασία. Ένα ενδεχόμενο είναι πριν από το Πάσχα να είναι η πρώτη κάλπη και πριν τις πανελλαδικές η δεύτερη», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την υπόθεση της Εύας Καϊλή και την απόφαση να παραμένει προφυλακισμένη για έναν μήνα ακόμα ο υπουργός Εσωτερικών δήλωσε: «Κρίθηκε ύποπτη φυγής και επιπλέον κρίθηκε ότι υπάρχει κίνδυνος απαγωγής της από Καταριανούς πράκτορες, το όποιο το βρήκα προχωρημένη σκέψη από τον Εισαγγελέα».

Για το αν προφυλάκιση της Εύας Καϊλή ενέχει και πολιτικό μήνυμα, ο κ. Βορίδης σημείωσε: «Θέλω να ελπίζω ότι οι δικαστές οπουδήποτε δεν κρίνουν με τέτοια κριτήρια. Αν αρχίσουμε και βάζουμε πολιτικά κριτήρια στην απόφαση των δικαστών φαλκιδεύεται η έννοια της δικαιοσύνης».

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria