Θ. Μόσχος: «Σήμερα μάθαμε ότι το γνωστό λανθασμένο λογότυπο της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας ήταν προσφορά της ΜΚΟ Διάζωμα...» - OlaDeka

Θ. Μόσχος: «Σήμερα μάθαμε ότι το γνωστό λανθασμένο λογότυπο της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας ήταν προσφορά της ΜΚΟ Διάζωμα…»

«Μάλλον αυτό εννοούσαν στην ημερίδα το 2020 όταν λέγανε πως τα οφέλη συνεργασίας με την «Διάζωμα» θα είναι πολλαπλά..»

«Σήμερα μάθαμε ότι το γνωστό λανθασμένο λογότυπο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ήταν προσφορά της ΜΚΟ Διάζωμα, η συγκεκριμένη ΜΚΟ έχει σκοπό «την ανάδειξη αρχαίων θεάτρων» και «τον σχεδιασμό καινοτόμων ολιστικών προγραμμάτων πολιτιστικού τουρισμού» απορίας άξιο δλδ πως έκανε λάθος στην διατύπωση του γεωγραφικού προσδιορισμού και αντί για western γράφει west, σύμφωνα με τον πρώην βουλευτή και νομάρχη της Εύβοιας Νίκο Παπανδρέου ο κύριος Σταύρος Μπένος είναι ιδιοκτήτης ΜΚΟ το «ΔΙΑΖΩΜΑ» που δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια σε πολιτιστικά θέματα και όχι μόνο.

Αλλά στην ΜΚΟ που διαθέτει είναι «μόνιμοι» σπόνσορες εκτός των άλλων πολλών και τρεις όμιλοι κολοσσοί που δραστηριοποιούνται στην ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και τα ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ και μάλιστα στην ΕΥΒΟΙΑ.

Μαντέψτε που άλλου υπάρχουν πράσινες επενδύσεις από τους ίδιους κολοσσούς;;; Στην Δυτική Μακεδονία η οποία δεν κάηκε από πυρκαγιά αλλά από την βίαιη απολιγνιτοποίηση, την οποία δέχτηκε με ανοιχτές αγκαλιές η #ομαδα_Κασαπιδη.

Μάλλον αυτό εννοούσαν στην ημερίδα το 2020 όταν λέγανε πως τα οφέλη συνεργασίας με την «Διάζωμα» θα είναι πολλαπλά..»

Θωμάς Μόσχος

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "4:18 4G Συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με το ΔΙΑΖΩΜΑ για την αξιοποίηση της ΟΧΕ των λιμνών é Φεβρουαρίου 2020 Ενημέρωση_Πολιτών ΔελτίαΤύπου, κvepo Την ικανοποίηση του εξέφρασεο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης μετά την πολύωρη συνάντηση που είχε με τον εμπνευστή του σωματείου ΔΙΑΖΩΜΑ κ. Σταύρο Μπένο για την προοπτική συνεργασίας στο πλαίσιο των Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (OXE) των λιμνών στη Δυτική Μακεδονία. Όπως τόνισε, το πετυχημένο και αναγνωρισμενο διεθνώς μοντέλο ολιστικού σχεδιασμού και λειτουργίας σε θέματα τοπικής ανάπτυξης που εφαρμόζεται με άξονα πολιτισμικους @pdm.gov.gr AA"
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria