Η Χριστουγεννιάτικη συναυλία με την σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου και του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς (φωτο) - OlaDeka

Η Χριστουγεννιάτικη συναυλία με την σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου και του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς (φωτο)

ΦΩΝΕΣ – ΕΥΧΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Ιδιαίτερη τιμή και χαρά αποτέλεσε για τον Σύλλογο ¨Μαζί Σου¨, η πραγματοποίηση τον μήνα των Εορτών των Χριστουγέννων Δεκέμβριο, της Χριστουγεννιάτικης συναυλίας με τα μουσικά σύνολα του Μουσικού Σχολείου της Καστοριάς.

Την προσπάθεια μας αυτή αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σοπράνο κα. Σόνια Θεοδωρίδου. Συμμετείχε εθελοντικά στη μουσική συναυλία και την κόσμησε με την εδώ παρουσία της, δηλώνοντας εμπράκτως την ανάγκη στήριξης των ασθενών και την αναγνώριση του έργου του Συλλόγου μας.

Σε δύσκολους καιρούς η εθελοντική συμμετοχή της σοπράνο κυρίας Σόνιας Θεοδωρίδου στη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία μας, συνιστά μέγιστη πράξη φιλανθρωπίας εκ μέρους της. Αποδεικνύει με την κίνηση της αυτή ότι η αξία των Χριστουγέννων να μοιράζουμε αγάπη και χαρά απλόχερα είναι υπέρτατο αγαθό.

 Άλλωστε Χριστούγεννα σημαίνει, να κάνεις κάτι παραπάνω για κάποιον άλλο.

Μετά από πολύ καιρό υποχρεωτικής εσωστρέφειας, φέτος τα Χριστούγεννα τραγουδήσαμε όλοι μαζί!

Η Σόνια Θεοδωρίδου και το Μουσικό Σχολείο Καστοριάς μας ταξίδεψαν με τη μουσική και τις φωνές τους στη μαγική Χώρα των Χριστουγέννων. Ξεδίπλωσαν ένα πολύχρωμο χαλί χριστουγεννιάτικων μελωδιών απ΄ όλα τα μέρη του κόσμου.

Τα τραγούδια συνέδεσαν αρμονικά τις ευχές που ακούστηκαν και μετέφεραν την ελπίδα για την πραγματοποίηση τους. Οι φωνές των παιδιών αποδείχτηκε το καλύτερο μέσο για να ακουστούν δυνατά οι ευχές των Χριστουγέννων, σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας η κα. Θεοδωρίδου παρουσίασε σε παγκόσμια πρώτη προβολή ένα βίντεο, κραυγή αγωνίας,  αφιέρωμα στην Ουκρανία.

Ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια μας γεμίζοντας ασφυκτικά για δύο ημέρες τον υπέροχο χώρο του Σινεμά Ολύμπιον, δείχνοντας την αγάπη και την συμπαράσταση στον Σύλλογο μας, στην προσπάθεια του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς, την αγάπη και εκτίμηση στην κα. Θεοδωρίδου αλλά και γενικότερα σε ό,τι καλό γίνεται στην πόλη μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς

τη Σοπράνο κα. Σόνια Θεοδωρίδου, για την μεγάλη της προσφορά με την εδώ παρουσία της

Τους εκπαιδευτικούς του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς οι οποίοι διδάσκουν στους μαθητές την εθελοντική προσφορά με αγάπη

Τους μαθητές, τους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν  στην εκδήλωση.

Τους εθελοντές μέλη του Συλλόγου μας, οι οποίοι εδώ και καιρό, άφησαν στην άκρη τα καθημερινά σοβαρά προβλήματα τους, βοηθώντας να γίνει πραγματικότητα αυτή η βραδιά.

Τα μέλη της εθελοντικής ομάδας συνεργασίας της Δ.Ο.Υ. Καστοριάς και όλο το προσωπικό της, για την ουσιαστική συμμετοχή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Τους χορηγούς, χωρίς την βοήθεια των οποίων δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί η αποψινή βραδιά. Θα μου επιτρέψουν να μην αναφερθώ ονομαστικά στον κάθε ένα από αυτούς, για να μην αδικήσω όσους ζήτησαν την ανωνυμία. Εξάλλου το αληθινό νόημα ης προσφοράς είναι να προσφέρουν ανώνυμα.

Ιδιαίτερα θα αναφέρω την πρόεδρο του Μπαϊρακτάριου Ωδείου Καστοριάς και στο πρόσωπο της σε ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο του, για την αμέριστη αγάπη και την βοήθεια σε πρόβλημα που προέκυψε την τελευταία στιγμή και στον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς, ο οποίος λειτουργώντας ως συλλογικό όργανο αποδεικνύει ότι ακόμα και σε περιόδους κρίσης, είναι δίπλα σε ότι καλό προσπαθεί να γίνει στην πόλη μας.

Όλο τον κόσμο, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία σας, γεμίζοντας ασφυκτικά για δύο ημέρες τον χώρο του Σινεμά Ολύμπιον.

Ας μοιραστούμε μαζί με τα παιδιά το όραμα για μία κοινωνία αγάπης, κατανόησης και προσφοράς. 

Ας ευχηθούμε στο τέλος της βραδιάς οι ευχές των παιδιών να ταξιδέψουν σε όλες τις γωνιές του κόσμου και να φωλιάσουν στις καρδιές των ανθρώπων γεμίζοντας τες με το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων που είναι η Αγάπη και η Προσφορά.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ¨ΜΑΖΙ ΣΟΥ¨

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΜΗΤΑΡΑΣ Σ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria