Η Διεθνής Ομοσπονδία Γούνας (IFF) σας προσκαλεί στη Σεούλ και στο Αλμάτι για τις Διεθνείς Εκθέσεις Γούνας και Δέρματος 2023 - OlaDeka

Η Διεθνής Ομοσπονδία Γούνας (IFF) σας προσκαλεί στη Σεούλ και στο Αλμάτι για τις Διεθνείς Εκθέσεις Γούνας και Δέρματος 2023

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του IFF Seoul 2022 Expo, η IFF πρόκειται να επιστρέψει στις 27-29 Μαρτίου 2023 στο Grand InternContinental για την επόμενη έκδοσή του στην Έκθεση Γούνας και Δέρματος, στην καρδιά της Νότιας Κορέας, τη Σεούλ.

Με το 98% των Εκθετών μας να επιστρέφουν το 2023, η IFF σας προσκαλεί να συμμετάσχετε μαζί με τους υπάρχοντες εκθέτες μας από όλο τον κόσμο για να ενωθείτε και να παρουσιάσετε τις καλύτερες συλλογές σας σε μια αγορά που αναζητά την επιχείρησή σας.

Η μόδα πολυτελείας στη Νότια Κορέα ανθεί αυτή τη στιγμή και δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης. Η αγορά πολυτελείας προσελκύει ολοένα και περισσότερες διεθνείς εταιρείες να επισκέπτονται και να συμμετέχουν σε Εκθέσεις Μόδας και οι επιτυχημένες εκδηλώσεις της IFF είναι εμφανείς.

Η βιομηχανία της μόδας της Νότιας Κορέας ακμάζει και επηρεάζει τις τάσεις στην Ασία και επί του παρόντος, η Νότια Κορέα κατέχει τον τίτλο του ‘trendsetter’ («καθοδήγησης τάσεων») για την Ασία.

Λάβετε λοιπόν μέρος στην εξερεύνηση και τη σφραγίδα μας στη Νότια Κορέα. Κάντε αίτηση τώρα στέλνοντας το ενδιαφέρον σας στο [email protected]

Η IFF κατευθύνεται επίσης στην πολύ απαιτητική Έκθεση του στο Αλμάτι του Καζακστάν. Αυτό θα πραγματοποιηθεί από τις 17 Απριλίου έως τις 19 Απριλίου στο ξενοδοχείο Rixos, στο Αλμάτι.

Η εκδήλωση θα ενθαρρύνει τη δικτύωση και τη συνεργασία στη βιομηχανία γούνας και δέρματος. Οι εκθέτες μπορούν να περιμένουν τρεις ημέρες δυνατών εντυπώσεων, επιχειρηματικής έμπνευσης, επαγγελματικής ανάπτυξης και ποιοτικής δικτύωσης.

Στην έκθεση, υπάρχει η ευκαιρία να συναντήσετε ειδικούς του κλάδου της μόδας, να αποκτήσετε ανεκτίμητη γνώση και, το πιο συναρπαστικό, να δείτε μερικά όμορφα προϊόντα από γούνα και δέρμα.

Το Αλμάτι είναι η μεγαλύτερη πόλη του Καζακστάν και είναι το οικονομικό, εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο της Κεντρικής Ασίας.

Το Καζακστάν συνορεύει με την Κίνα και τη Ρωσία, επομένως βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου εμπορίου γούνας και δέρματος.

Παραδοσιακά προσελκύει επισκέπτες από τις κύριες αγορές γούνας. Μην χάσετε αυτήν τη συναρπαστική ευκαιρία και ελάτε μαζί μας στέλνοντας email στο ενδιαφέρον σας [email protected]

Miss Kiran Mahmood

IFF Director of Finance

[email protected]

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria