Ηττήθηκε παρά την μεγάλη προσπάθεια για ανατροπή ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας από τον Πιερικό Αρχέλαο - OlaDeka

Ηττήθηκε παρά την μεγάλη προσπάθεια για ανατροπή ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας από τον Πιερικό Αρχέλαο

Την ήττα από τον Πιερικό Αρχέλαο γνώρισε ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας την Κυριακή που μας πέρασε σε μια αναμέτρηση, στην οποία η ομάδα μας αν και έφτασε κοντά, δεν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και πιο εύστοχα και πήραν μια διαφορά 20 πόντων στο 1ο ημίχρονο, με τους παίκτες του κόουτς Τζιλίνη να αντιδρούν στην επανάληψη και παρά την μεγάλη προσπάθεια να μην καταφέρνουν την ανατροπή.

Η ομάδα μας πλέον στρέφει την προσοχή της στην αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής, στην οποία θα αντιμετωπίσει την ΜΕΝΤ στην Θεσσαλονίκη.

ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας-Πιερικός/Αρχέλαος 56-66

Δεκάλεπτα: 12-23, 21-41, 39-53, 56-66

Διαιτητές: Κωνσταντινέλλης, Σκρίνος

ΠΑΟΚ Μ. (Τζιλίνης): Ζόγου, Δήμου 5(1), Φούφας 3(1), Ρέπας 3(1), Γκλιάνας 9(1), Τσολάκης 11(1), Παγανάς 10, Πανίδης 2, Βελαώρας, Μαλλιούρας 10, Σακαλίδης, Γιαννουζάκος 3.

Πιερικός/Αρχέλαος (Ευγενειάδης): Λιόλιος 5(1), Κοντσές 11(1), Πολυχρόνης, Τσορτανίδης, Γκογκίδης 12 (1), Τζιοβάρας, Βουλγαράκης 5(1), Ροδοστόγλου 15, Τσιόγκας 10(2), Τερζόπουλος 8.

Οι κορασίδες της ομάδας μας στον δικό τους αγώνα την Κυριακή, παρά την μεγάλη προσπάθεια ηττήθηκαν με 43-24 από τον Αίαντα Αμύνταιου εκτός έδρας. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την προσπάθεια!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria