Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορησού "Ο Άγιος Διονύσιος" - OlaDeka

Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορησού “Ο Άγιος Διονύσιος”

Ο Πολιτιστικός & Επιμορφωτικος Σύλλογος Κορησού “Ο Άγιος Διονύσιος” ευχαριστεί θερμά τους ακόλουθους για την εξαιρετική χθεσινή Χριστουγεννιάτικη μουσική βραδιά έξω από τα γραφεία του φορέα:
1)Τις κύριες Τσιπου Μαρίκα, Κυριακίδου Ευτέρπη, Τζαχαλη Φανή, Στούμπου Σουλτάνα για τις πεντανόστιμες νηστίσιμες και αρτησιμες πίτες που προσφέραμε ως κέρασμα στο κοινό.
2)Την νεοσύστατη παιδική χορωδία του χωριού και τον μαέστρο Στέργιο Κοκκινίδη έναν άξιο συνεχιστή του αείμνηστου Αναστασίου Τσιτσιμιδα. Ευχή όλων η χορωδία να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί βήμα, βήμα ώστε να συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην πρόοδο του οικισμού μας!!! Ο Σύλλογος μαέστρο και παιδιά θα είναι κοντά σας σε ότι χρειαστείτε από δω και στο εξής.
3)Τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Κορησού την Κοκκινιδουν Αγνη, την Γαλμπαδη Μήνα και όλα τα κορίτσια του Δ.Σ για την παραχώρηση της τέντας ώστε να στεγαστούν τα μηχανήματα του κορυφαίου DJ Giannis Stavrou.
4)Όλους τους εθελοντές που βοήθησαν καθοριστικά στην εύρυθμη λειτουργία της εκδηλώσεως πριν και μετά το πέρας της. Τους συγχωριανούς μας Σταυρό Κοκκινίδη, Θέμελη Κωνσταντίνο, Μίχου Κατερίνα, Καραγιάννη Πλουμιτσα.
5)Όλα τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου τους συνεργάτες μας Στεργίου Χρήστο, Σιόλα Ιωάννη, Τζαχαλη Θεόδωρο, Ντάλλα Θεόδωρο, Αλμπανη Δημήτρη.
6)Τα Καστοριανα ενημερωτικά σάιτ (Fouit.gr, Kastoria 365.gr, Ola deka, Φωνή της Καστοριάς, Μπετσκας) όπως επίσης και τον ραδιοφωνικό σταθμό Antennes Fm 93.6 για την προβολή όλου του εφετινού εορταστικού προγράμματος της Κορησού.
7)Την Κοινότητα Κορησού για την παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων ώστε να πραγματοποιηθούν οι ανάλογες συνδέσεις ρεύματος που ήταν απαραίτητες για τους προβολείς φωτισμού της εκδηλώσεως.
8)Όλους τους συγχωριανούς για μια ακόμη συγκλονιστική παρουσία τους σε εκδήλωση του φορέα μας σε ημέρα μάλιστα που υπήρχε υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρική αναμέτρηση σε εξέλιξη τις ώρες αιχμής της εκδηλώσεως.
9)Τον Εκπολιτιστικό Συλλόγου Δισπηλιού για την παρουσία και στήριξη του στην Χριστουγεννιάτικη μουσική βραδιά.
10)Την Πρόεδρο του Περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας κυρία Κυριακίδου Καλλιόπη, τον Αντιδήμαρχο κύριο Πέλκα Σωκράτη και τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Κ κύριο Τόσκο Πέτρο (που αποτέλεσε το πρόσωπο του περσινού καλοκαιριού με τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Διονυσίου Κορησού) για την χθεσινή τους παρουσία και στήριξη.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος 
Θέμελης Αναστασίος
& το Δ.Σ του Συλλόγου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria