Ευχαριστήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας κ. Μάνου Θωμά προς τους συμμετέχοντες στην αναζήτηση της ηλικιωμένης γυναίκας στην Ακρινή Κοζάνης - OlaDeka

Ευχαριστήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας κ. Μάνου Θωμά προς τους συμμετέχοντες στην αναζήτηση της ηλικιωμένης γυναίκας στην Ακρινή Κοζάνης

Θέμα: Ευχαριστήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας κ. Μάνου Θωμά προς τους συμμετέχοντες στην αναζήτηση της ηλικιωμένης γυναίκας στην Ακρινή Κοζάνης.

Εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της Αντιπεριφέρειας Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Υποδομών, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμότατα την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης, το Πυροσβεστικό Σώμα Κοζάνης, τις εθελοντικές ομάδες της Περιφέρειάς μας και τους κατοίκους της περιοχής για τη συμβολή τους στην προσπάθεια ανεύρεσης της εξαφανισμένης γυναίκας στην Ακρινή Κοζάνης, η οποία δυστυχώς είχε δυσάρεστη κατάληξη.

Ιδιαίτερα για τον ζήλο τους θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Κοζάνης και τον πρόεδρό τους κ. Γκιάτα Ιωάννη.

O Αντιπεριφερειάρχης

Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων

Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος

και Υποδομών Δυτικής Μακεδονίας

Θωμάς Μάνος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria