Εκδήλωση παρουσίασης ανακαινισμένης αίθουσας της Βιβλιοθήκης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς - OlaDeka

Εκδήλωση παρουσίασης ανακαινισμένης αίθουσας της Βιβλιοθήκης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς

Δελτίο Τύπου Καστοριά, 30 Νοεμβρίου 2022

Εκδήλωση παρουσίασης της  ανακαινισμένης αίθουσας της Βιβλιοθήκης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς είχε σήμερα τη χαρά να παρουσιάσει την ανακαινισμένη αίθουσα της Βιβλιοθήκης του Σχολείου μας.

Ένα έργο που ο Σύλλογος οραματίστηκε τα τελευταία χρόνια, έφτασε εις πέρας. Σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα σημαντικό ρόλο συνετέλεσε η δωρεά του Συλλόγου Καστοριέων Νέας Υόρκης  «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», οι οποίοι από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν την προσπάθειά μας, ο Δήμος Καστοριάς, που ότι ζητήθηκε το ικανοποίησε στο ακέραιο και φυσικά η προσφορά όλων των γονέων και κηδεμόνων, που κάθε χρόνο στηρίζουν τον σύλλογο σε κάθε δράση του. Θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε και όλους όσους συμμετείχαν εθελοντικά και αφιλοκερδώς. Τους ευχαριστούμε όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την πολύτιμη βοήθειά τους, χωρίς την οποία τίποτα από όλο αυτό δεν θα μπορούσε να έχει ολοκληρωθεί.

Την φιλοξενία της εκδήλωσης, την οποία προλόγισε με ιδιαίτερη χαρά η συγγραφέας Νάνσυ Χατζή, ανέλαβε ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας και οι μικροί μαθητές του, που μέσα από τα έργα που παρουσίασαν θέλησαν να τονίσουν τη σημασία του βιβλίου στη ζωή μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καστοριάς, κ. Κορεντσίδης, ο Πρόεδρος της  Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Στυλιάδης, ο Διευθυντής  της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Ξανθόπουλος και πλήθος γονέων και φίλων του Σχολείου, που όλα αυτά τα χρόνια είναι συνοδοιπόροι μας σε όλες τις ενέργειες, που μοναδικό στόχο έχουν να προσφέρουν στα παιδιά μας ότι καλύτερο.

Σας ευχαριστούμε όλους.

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος

Μαριάνθη Δατσιάδου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria