Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ : Σπουδαία νίκη της Καστοριάς, 1-0 τον Δωτιεύς Αγιάς - OlaDeka

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ : Σπουδαία νίκη της Καστοριάς, 1-0 τον Δωτιεύς Αγιάς

Τα εύκολα-δύσκολα έκανε η Καστοριά στην αναμέτρησή της κόντρα

στον Δωτιέα Αγιάς, επικρατώντας τελικά με σκορ 1-0, επιστρέφοντας στα τρίποντα μετά από  τρεις αγωνιστικές.

Ήταν μία νίκη -2η εντός έδρας – μεγάλης βαθμολογικής σημασίας με την οποία οι ερυθροκίτρινοι βελτίωσαν ακόμη περισσότερο την βαθμολογική τους θέση καθώς συμπλήρωσαν τρία ματς χωρίς ήττα, έχοντας ωστόσο δύο ισοπαλίες.

Το ματς παρουσίασε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο α’ 45λεπτο η Καστοριά ήταν κυρίαρχη της αναμέτρησης, πίεσε ασφυχτικά την αντίπαλη εστία, δημιούργησε ευκαιρίες και κατάφερε να πετύχει ένα γκολ στο 35΄ όταν από σουτ του Tarelli κι ασταθή απόκρουση του γκολκίπερ των φιλοξενουμένων, ο Χασάι με προβολή, μέσα από την μικρή περιοχή, άνοιξε το σκορ για την Καστοριά (1-0). 

Προηγουμένως η Καστοριά απείλησε δύο φορές. Συγκεκριμένα στο 33’ το σουτ του Μαντού, έξω από την περιοχή, έφυγε ελάχιστα άουτ και στο 40’ σπουδαία ευκαιρία για το 2-0 όταν μετά από σέντρα του Χασάι, από τα δεξιά, ο Πάλλας κοντρόλαρε την μπάλα και σούταρε, αλλά ο Πατέτσος απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.

Στην επανάληψη το ματς έγινε περισσότερο δυνατό με τους φιλοξενούμενους να έχουν ισορροπήσει το ματς και να προσπαθούν να δημιουργήσουν κάποιες ευκαιρίες αναζητώντας την ισοφάριση, χωρίς ωστόσο να είναι απειλητικοί, πλην όμως ήταν ανταγωνιστικοί.

Στο 65’ η Καστοριά έχασε μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσει το ματς όταν το δυνατό σουτ του Πάλλα απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο τερματοφύλακας, ενώ στο 76’ κεφαλικά του Γκέγκα έφυγε μόλις άουτ.

Όσο κυλούσε ο χρόνος και παρέμενε το ρευστό 1-0 το ματς γινόταν πιο δυνατό και ενδιαφέρον με έντονη την αγωνία. Τελικά, η Καστοριά ήταν αυτή πήρε δίκαια το πολύτιμο τρίποντο, νίκη με την οποία πανηγυρίστηκε από τους αρκετούς φιλάθλους και θα την δώσει μεγαλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Διαιτητής: Καζάνας Σπύρος (Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας), Χριστοδούλου Κωνσταντίνος (Ε. Π. Σ. Ημαθίας), Δρουδάκης Αλέξανδρος (Ε. Π. Σ. Γρεβενών)

Οι συνθέσεις: 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ Κοσμίδης, Τozzo, Μαντώς (65΄ Κυριακού), Χασαΐ (91΄ Νάκος), Παναγιωτίδης, Tarelli, Πάλλας (94΄ Τσολάκης), Μηλιάτης (65΄ Γκέγκας), Σαββόπουλος, Ελευθεριάδης, Μανακίτσας 

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ : Πατέτσος, Τσακάλι, Τάρτας, Σαάρ Αποστολάκης (54΄ Ντάλλας), Ντάκουλας, Βλησαρούλης, Λαβαντσιώτης, Αναδόλου, Σταθάκος (80΄ Κόρτσαρι), Χατζής (85΄ Φούκαλας), Γιανακόπουλος.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria