Φιλικοί αγώνες Ακαδημιών αγοριών και προπαιδικού Α.Σ. Καστοριάς_άροσις - Όλυμπο Κορδελιό Θεσ/νίκης - OlaDeka

Φιλικοί αγώνες Ακαδημιών αγοριών και προπαιδικού Α.Σ. Καστοριάς_άροσις – Όλυμπο Κορδελιό Θεσ/νίκης

Με την ευκαιρία του αγώνα ανδρών της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή μεταξύ των ομάδων Α.Σ. Καστοριάς_άροσις – Α.Σ. Όλυμπος Ε.Κ.Ε. (Κορδελιού Θεσσαλονίκης), οι ακαδημίες αγοριών και συγκεκριμένα τα τμήματα Γ΄-Δ΄ & Ε΄-ΣΤ΄ αλλά και το τμήμα παμπαίδων του συλλόγου μας, πραγματοποίησαν τα πρώτα φιλικά παιχνίδια της αθλητικής χρονιάς, στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Διαμαντίδης».   

Έτσι μετά από συνεννόηση των δύο ομάδων, το κλειστό γυμναστήριο της Καστοριάς πλημμύρισε με παιδιά, γονείς αλλά και παράγοντες της ομάδας του Ολύμπου, που συνόδεψαν τα παιδιά τους.

Ήταν ένα πολύ ευχάριστο πρωινό για τα παιδιά, τα οποία διασκέδασαν και ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στον αγωνιστικό χώρο. Η χαρά και η ικανοποίηση των παιδιών ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, αφού αποκόμισαν εμπειρίες. Είναι κάτι που ικανοποιεί ιδιαίτερα τον σύλλογό μας. Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν τα παιδιά τους αλλά και να παρακολουθήσουν όλοι μαζί το απόγευμα, τον αγώνα μεταξύ των ανδρικών ομάδων!

Οι Ακαδημίες μας θα συνεχίσουν δυναμικά, πραγματοποιώντας και νέα φιλικά παιχνίδια στο προσεχές μέλλον.

Θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους μικρούς αθλητές για τη συμμετοχή τους, καθώς και τους προπονητές των δύο ομάδων για την άψογη διοργάνωση των φιλικών αγώνων.

Ευχαριστούμε την ομάδα του Ολύμπου Κορδελιού για την άψογη συνεργασία.  

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria