Σε εγχείρηση υποβλήθηκε ο Χρήστος Γκοσλιόπουλος - OlaDeka

Σε εγχείρηση υποβλήθηκε ο Χρήστος Γκοσλιόπουλος

Την Τετάρτη στις 16/11/2022 υποβλήθηκα σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης από την ομάδα του καρδιοχειρουργού Αντώνη Πίτση για να αντιμετωπίσω ένα γνωστό και εντοπισμένο πρόβλημα από 12ετίας.
Η επέμβαση εξελίχθηκε με επιτυχία και το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε ολοκληρωτικά.
Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον κορυφαίο καρδιοχειρουργό Α. Πίτση και την ομάδα του, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου και ονομαστικά τους 4 γιατρούς και πραγματικούς φίλους από Θεσσαλονίκη Παράσχο Γκελερή (καθηγητή καρδιολογίας), Γιώργο Παρχαρίδη (καθηγητή καρδιολογίας), Θανάση Θεοχαρίδη (γαστρεντερολόγο) και την Πρόεδρο της επιστημονικής επιτροπής του νοσοκομείου, καθηγήτρια παιδιατρικής Φανή Αθανασιάδη, για τις συμβουλές και την βοήθειά τους.
Ευχαριστώ επίσης την οικογένειά και όλους τους συγγενείς μου για την αγάπη και την συμπαράστασή τους και φυσικά όλους εσάς τους επώνυμους και ανώνυμους φίλους για τις ευχές και τα ειλικρινή σας συναισθήματα.
Πραγματικά με συγκινήσατε όλοι σας και θα το θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή.
Η ανάρρωση συνεχίζεται για το επόμενο σύντομο διάστημα κατ’ οίκον και οι υποχρεώσεις θα εκπληρώνονται κανονικά σε επαφή με τους συνεργάτες του Δήμου.
Εύχομαι σε όλους να είστε καλά και να προσέχετε τον εαυτό σας.
Χρήστος Γκοσλιόπουλος
Δήμαρχος Νεστορίου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria