Σαββουλίδου (αντιπολίτευση) για Κορεντσίδη: «Χαιρόμαστε που σ' αυτό το τρίτο έτος ξεκινήσατε με έργα σημαντικά, έργα αναπτυξιακά» - OlaDeka

Σαββουλίδου (αντιπολίτευση) για Κορεντσίδη: «Χαιρόμαστε που σ’ αυτό το τρίτο έτος ξεκινήσατε με έργα σημαντικά, έργα αναπτυξιακά»

ΕΥΣΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ – «ΤΟΝ 1ο ΚΑΙ 2ο ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΑΥΤΑ»

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε για την ομάδα Κορεντσίδη και τον ίδιο τον δήμαρχο Καστοριάς, η τοποθέτηση της συμβούλου Κυριακής Σαββουλίδου της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Καστοριάς (συνδυασμός “Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς” με επικεφαλής την Κατερίνα Σπύρου.

Η κυρία Σαββουλίδου που διακρίνεται για τη μαχητικότητα γενικότερα στα δημοτικά συμβούλια, απένειμε τα εύσημα στη δημοτική αρχή Κορεντσίδη για την αλλαγή πορείας στον τρίτο χρόνο κατά τον οποίο τίθενται πάντα κατά την άποψη της, βάσεις για σημαντικά και αναπτυξιακά έργα.

Δείτε τι ακριβώς είπε:

«Εγώ απ’ έξω σαν πολίτης που τα παρατήρησα όλα αυτά γιατί δεν είμαι του αντικειμένου κύριε Τσανούσα, δεν μπορώ να τα κρίνω κύριε Παπαδόπουλε ακριβώς αυτά που μας είπατε, θα πω ότι στην αρχή παρατήρησα έργα πολύ μικρής κλίμακας, δηλαδή μία παιδική χαρά, μία ασφαλτόστρωση…ένα ξέρω γω αγροτικής οδοποιίας και τα λοιπά.

Βλέπω τον τελευταίο χρόνο αρχίζετε και μιλάτε για έργα πραγματικά και ουσίας, οπότε σε αυτό το κομμάτι χαίρομαι, γιατί ξέρω ότι υπάρχει ένας χρονικός ορίζοντας πρέπει να τα εντάξετε, να υλοποιηθούν να γίνουν οι μελέτες κτλ, οπότε θεωρώ ότι πήρατε το χρόνο σας και ότι ξεκινήσατε να βάζετε κάποιες βάσεις για κάποια σημαντικά έργα, αναπτυξιακά.

Όσον αφορά την καθημερινότητα, εντάξει κύριε δήμαρχε νομίζω ότι κάναμε τα αυτονόητα στην καθημερινότητά, έπρεπε να γίνουν, νομίζω δεν χρειαζόμαστε εύσημα για να πούμε ότι κάναμε επιτέλους αυτά που δικαιούται και αξίζει κάθε πολίτης όπως είπατε και εσείς και τέλος θέλω να πω για να φύγω κιόλας, γιατί ο πρόεδρος μου κάνει νόημα, θεωρώ Δήμαρχε ότι είστε στο τρίτο έτος, χαίρομαι που βλέπω σε αυτό το τρίτο έτος μία αλλαγή πορείας, σε πάρα πολλά πράγματα, είτε σε επιλογές σας, είτε σε έργα, είτε σε χρηματοδοτήσεις, σε πάρα πολλούς τομείς, χαίρομαι που βλέπω αυτή την αλλαγή κάτι που δεν είδαμε τον πρώτο και δεύτερο χρόνο.

Ελπίζω η αντιπολίτευση να βοήθησε σε αυτή την αλλαγή, να έβαλε ένα μικρό λιθαράκι, όχι μεγάλο, μικρό λιθαράκι σε αυτή την αλλαγή, αλλά δήμαρχε πρέπει να πάμε πιο γρήγορα, γιατί η τετραετία τελειώνει, γιατί η Καστοριά δεν έχει χρόνο, εκ των πραγμάτων σαν πόλη και δεν μπορεί να πιστώσει σε κανένα δήμαρχο, όχι μόνο σε σας, απεριόριστο χρόνο… Μακάρι, σας το εύχομαι να είστε ο επόμενος ξανά αλλά να είστε δραστήριος. Όχι ότι είδαμε τον πρώτο και τον δεύτερο χρόνο. Ευχαριστώ. »

Δείτε το video:

Το κεντρικό μήνυμα της παρουσίασης του απολογισμού της δημοτικής αρχής: Με 57.500.000 € η Καστοριά αλλάζει
Άλλη μια εντυπωσιακή καρτέλα της δημοτικής αρχής που παρουσιάστηκε στον απολογισμό, Προϋπολογισμός 2022: 65.592.559,20 €

Στην αρχή της παρουσίασης προβλήθηκε και ένα video από το οποίο αξίζει να επισημάνουμε τις παρακάτω καρτέλες:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria