Πρόσκληση του Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Κορησού "Ο Άγιος Διονύσιος" - OlaDeka

Πρόσκληση του Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Κορησού “Ο Άγιος Διονύσιος”

Πρόσκληση – δημόσιο κάλεσμα:
Ο Πολιτιστικός και Επιμορφωτικος Σύλλογος Κορησού “Ο Άγιος Διονύσιος” με ιδιαίτερη χαρά και τιμή προσκαλεί τον επικεφαλή της συμπολιτευσης του Δήμου Καστοριάς Δήμαρχο με τον συνδυασμό “Ώρα για δουλειά” κύριο Κορεντσίδη Ιωάννη να παρεβρεθεί στα γραφεία του φορέα μας σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον οικισμό,  με αιχμη του δόρατος το ιδιοκτησιακό καθεστώς της οικίας Βαμβαλη η οποία προορίζεται μελλοντικά για την δημιουργία Λαογραφικού Μουσείου που τόσο πολύ λείπει από τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας….

Γνωρίζοντας το όντως επιβαρυμένο πρόγραμμα του Δημάρχου η πρόσκληση που απευθύνουμε αφήνει ανοιχτή την ημερομηνία ώστε ο ίδιος να καθορίσει πότε μπορεί να επισκεφτεί το χωριό με το οποίο έχει ιδιαίτερες σχέσεις λόγω γενεαλογικου δέντρου….

Ευελπιστούμε τούτη η πρόσκληση να γίνει αποδεκτή πριν φύγει το 2022…. ώστε να τεθούν όσο πιο άμεσα γίνεται τα ζητήματα που απασχολούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την καθημερινότητα των πολιτών που φαντάζομαι πως αποτελεί την άμεση προτεραιότητα όλων των φορέων άρα και του ομώνυμου Δήμου της περιοχής μας!!!
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις καλές σας προθέσεις και αναμένουμε το συντομότερο σχετική απάντηση.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Θέμελης Αναστασίος
& το Δ.Σ του Συλλόγου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria