ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΚ : «Κιτρινόμαυρη» πρόκριση… δια πυρός και σιδήρου! – Με ανατροπή στο 86’ η Αστραπή Μ. 1-2 στο Μαυροχώρι - OlaDeka

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΚ : «Κιτρινόμαυρη» πρόκριση… δια πυρός και σιδήρου! – Με ανατροπή στο 86’ η Αστραπή Μ. 1-2 στο Μαυροχώρι

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πλούσιο θέαμα και δραματικό φινάλε που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά, η Αστραπή Μεσοποταμίας λύγισε τελικά την αντίσταση του Γράμμου Μαυροχωρίου  με σκορ 1-2 και να προκριθεί στην Β’ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ΕΠΣ Καστοριάς.

Μάλιστα, ο Γράμμος κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ (5 1-0 πεν.), ενώ από το 36’ απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα (αποβολή Ξανθόπουλου). Ωστόσο, οι κιτρινόμαυροι παρά το γεγονός ότι ήταν πίσω στο σκορ και αγωνιζόταν με 10 παίκτες, κατάφεραν στη συνέχεια να ισοφαρίσουν αρχικά σε 1-1 με τον Κράτσιο, ενώ τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη (86’), με τον Καραμανίδη να κάνουν την ολική ανατροπή (1-2), εξασφαλίζοντας με δραματικό τρόπο την  πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στα άλλα ματς της α’ φάσης που διεξήχθησαν σήμερα, το σκορ της ημέρας πέτυχε ο Παναργειακός που υπέταξε με το επιβλητικό σκορ 0-7 τον Ηρακλή Πολυκάρπης, ενώ τα Γραμμοχώρια επικράτησαν με το ρευστό σκορ 1-0 του Νταηλάκη.

Μετά από ένα δυνατό ματς με πολλά νεύρα και ένταση, η ΑΕ Βιτσίου με γκολ που πέτυχε στην εκπνοή του αγώνα (90’) επικράτησε με σκορ 2-1 της Δόξας Αμπελοκήπων και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού.

Επίσης, το εισιτήριο για την 2η φάση εξασφάλισαν τα Λακκώματα που πέρασαν… αέρα από τις Ελπίδες Μεσοποταμίας (3-7) και η Δόξα Κορησού 1-0 την Πεντάβρυσο.

 Η α’ φάση κυπέλλου θα ολοκληρωθεί  την Τετάρτη 23/11 με το ματς Καστοριά Β’-ΑΟ Κάστωρ 

 ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ- ΛΑΚΚΩΜΑΤΑ 3-7 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ- ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 0-7 

ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΑ– ΝΤΑΗΛΑΚΗΣ 1-0 

ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ- ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ 1-2 

ΑΕ ΒΙΤΣΙΟΥ- ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 2-1 

ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ– ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ 1-0

ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1980 Β΄- ΚΑΣΤΩΡ. 23/11/22 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria