Κακή εμφάνιση και ήττα για τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας στο Κορδελιό! - OlaDeka

Κακή εμφάνιση και ήττα για τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας στο Κορδελιό!

Κακή εμφάνιση και ήττα για τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας στο Κορδελιό! Την ήττα γνώρισε το ανδρικό τμήμα του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης από τον Όλυμπο, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Οι παίκτες του κόουτς Τζιλίνη βρέθηκαν σε μια κακή ημέρα και στις δύο πλευρές του παρκέ και βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι, με την εικόνα της αναμέτρησης να δείχνει την δίκαιη νίκη των γηπεδούχων και την ομάδα μας πλέον να στρέφει την προσοχή της στην Κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με την ΚουΠα Κιλκίς. Επίσης, η ομάδα μας εύχεται περαστικά στον αθλητή του Όλυμπου Κορδελιού που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.Παράλληλα, η οικογένεια του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας εύχεται χρόνια πολλά και ό,τι καλύτερο με υγεία, στον αθλητή της ομάδας μας, Χρήστο Ρέπα, για τα σημερινά του γενέθλια!!

Όλυμπος Ελευθερίου Κορρδελιού-ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας 78-63

Δεκάλεπτα: 24-18, 42-32, 61-45, 78-63

Διαιτητές: Τοπαλίδης, ΡάπτηςΌλυμπος (Καρλιώτης): Κεσίδης 2, Χαλατσής 4(1), Γκιφόπουλος, Κοκονέσης 9, Πυδαράκης 12(2), Μαυρίδης, Μυλωνίδης 27(2), Ψαθάς, Μέκο 8(1), Μαστροδημήτρης 2, Μπάρδας 14, Κατριβάνος.

ΠΑΟΚ Μ. (Τζιλίνης): Ιωσήφ, Βελαώρας 4, Φούφας 2, Ρέπας 10(2), Γκλιάνας 6, Τσολάκης 6(1), Παγανάς 13, Πανίδης 2, Ναϊπλής 1, Μαλιούρας 6, Σακαλίδης, Γιαννουζάκος 13(2).

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria