Η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δ. Κοζατσάνη στην τελετή ορκωμοσίας για τη «Διαχείριση και Μεταφορά Πετρελαίου, Φυσικού Αερίου και Υδρογόνου» - OlaDeka

Η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δ. Κοζατσάνη στην τελετή ορκωμοσίας για τη «Διαχείριση και Μεταφορά Πετρελαίου, Φυσικού Αερίου και Υδρογόνου»

Η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δ. Κοζατσάνη στην τελετή ορκωμοσίας για τη «Διαχείριση και Μεταφορά Πετρελαίου, Φυσικού Αερίου και Υδρογόνου».

Στην Τελετή Ορκωμοσίας των αποφοίτων του μεταπτυχιακού προγράμματος «Διαχείριση και Μεταφορά Πετρελαίου, Φυσικού Αερίου και Υδρογόνου», που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, βρέθηκε το Σάββατο 19 Νοέμβρη, η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη.

Πρόκειται για ένα διεθνές, διιδρυματικό, κοινό πρόγραμμα σπουδών, που προέκυψε με την άριστη συνεργασία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας -παράρτημα Καστοριάς και το Κρατικό Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Αζερμπαϊτζάν.

Το αμφιθέατρο ήταν κατάμεστο από τους νέους αποφοίτους του επίκαιρου, όσο άλλοτε, προγράμματος σπουδών, τους δύο πρυτάνεις των Πανεπιστημίων, τον ακαδημαϊκό πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν και φορείς του τόπου. Τα συγχαρητήρια της στους οραματιστές (καθ. Ευάγγελος Σίσκος ), τους οργανωτές και διεκπεραιωτές αυτού του κοινού Ελληνο-Αζέρικου προγράμματος, εξέφρασε η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κατά την παρουσία της εκεί, στους δε φοιτητές, ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria