Επείγουσα ανάκληση Coca Cola zero στη Βρετανία, λόγω κινδύνου για την υγεία - OlaDeka

Επείγουσα ανάκληση Coca Cola zero στη Βρετανία, λόγω κινδύνου για την υγεία

Η Coca-Cola ανακαλεί ένα από τα προϊόντα της λόγω λάθους στα συστατικά.

Η COCA-COLA Βρετανίας ζήτησε από τους πελάτες να επιστρέψουν μερικές από τις χριστουγεννιάτικες πολυσυσκευασίες της Coke Zero για λόγους υγείας. Πρόκειται για πολυσυσκευασίες των 24 κουτιών των 330 ml με συγκεκριμένους κωδικούς παρτίδας.

Το θέμα είναι ότι έγινε λάθος στις πολυσυσκευασίες και μερικές zero έχουν συσκευαστεί λανθασμένα και μπορεί να περιέχουν κανονική Coca-Cola.

Αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει πιθανό κίνδυνο για τους αγοραστές που αγοράζουν Coke Zero για να διαχειριστούν την πρόσληψη ζάχαρης.

H Food Standards Agency FSA η οποία δημοσίευσε το θέμα, είπε ότι το προϊόν αποτελεί πιθανό κίνδυνο για τους καταναλωτές που πρέπει να διαχειριστούν την πρόσληψη ζάχαρης.

Για παράδειγμα, σε ορισμένα άτομα με διαβήτη συνιστάται να μην πίνουν αναψυκτικά με ζάχαρη, καθώς μπορεί να προκαλέσει υπερβολικά υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Η εταιρεία συνέστησε στους καταναλωτές που έχουν αγοράσει μία από αυτές τις πολυσυσκευασίες, να μην τις καταναλώσουν εάν επιλέγουν τον Coca cola zero για λόγους υγείας.

Οι πολυσυσκευασίες Coke Zero που ανακαλούνται είναι:

Πολυσυσκευασίες των 24 κουτιών των 330 ml
Κωδικοί παρτίδας: 301WA1, 302WA1, 303WA1, 304WA1, 305WA5, 306WA5, 307WA5 και 308WA5
Καλύτερο πριν: 31 Οκτωβρίου 2023 και 30 Νοεμβρίου 2023.

Η Coca-Cola είπε ότι η ποιότητα των ποτών δεν επηρεάζεται από το πρόβλημα – επομένως, εάν οι καταναλωτές μπορούν να πιουν Coca-Cola Original χωρίς να διακινδυνεύσουν την υγεία τους να μην διστάσουν να το κάνουν.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria