Β’ ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Αμετάβλητη η κορυφή – Κεραυνός Χιλιοδένδρου και Ροσσονέρι το απόλυτο - OlaDeka

Β’ ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Αμετάβλητη η κορυφή – Κεραυνός Χιλιοδένδρου και Ροσσονέρι το απόλυτο

Χωρίς εκπλήξεις συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας με την διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής ημέρας, όπου τα φαβορί εύκολα ή δύσκολα προχώρησαν με νίκες

Ο Κεραυνός Χιλιοδένδρου και οι Ροσσονέρι διεύρυναν το σερί των νικηφόρων εμφανίσεών τους, έχοντας το απόλυτο (4 στα 4) και οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος με 12 βαθμούς, ενώ την επόμενη αγωνιστική δεσπόζει το μεταξύ τους ντέρμπι κορυφής.

Συγκεκριμένα, ο Κεραυνός υπέταξε με το επιβλητικό σκορ 6-0 τις Ελπίδες Μεσοποταμίας, σημειώνοντας την 3η νίκη εντός έδρας, παραμένοντας αήττητος, έχοντας την παραγωγικότερη επίθεση με 21 γκολ σε 4 ματς!!!

Η έτερος εκ των πρωτοπόρων ομάδα των Ροσσονέρι, πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Λεύκης επικρατώντας με σκορ 1-3, υποχρεώνοντας τον τοπικό ΠΑΣ στην 1η ήττα εντός έδρας κα δεύτερη συνεχόμενη, με συνέπεια να οπισθοχωρήσει στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Την επόμενη 5η αγωνιστική δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής με τους Ροσσονέρι να υποδέχονται τον Κεραυνό  Χιλιοδένδρου, σε ένα ενδιαφέρον ματς με τις δύο ομάδες να καλούνται να δικαιολογήσουν την μέχρι τώρα εξαιρετική τους πορεία και την βαθμολογική τους θέση.

Στις νικηφόρες εμφανίσεις επέστρεψε ο Κρόνος/ Γραμμοχώρια που πήρε ακούραστα τους 3 βαθμούς της νίκης με τέρματα 3-0 επί του ΑΓΣΝ Καστοριάς, ο οποίος έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα παραμένοντας στο -2 από την κορυφή.

Το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο εκτός έδρας πήρε η Φλατσάτα Οινόης, που επιβλήθηκε με σκορ 2-5 της Καστοριάς Β’, συμπληρώνοντας τρία ματς χωρίς ήττα.

Τέλος την πρώτη νίκη εντός έδρας πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου επικρατώντας με σκορ 2-1 του Νέου Μακροχωρίου.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria