Α’ ΕΠΣ : Μεγάλη έκπληξη η Πεντάβρυσος, 1-1 στον Παναργειακό – Ακλόνητη στην κορυφή η ΑΕ Γραμμοχωρίων, 1-0 την Δόξα Κορησού - OlaDeka

Α’ ΕΠΣ : Μεγάλη έκπληξη η Πεντάβρυσος, 1-1 στον Παναργειακό – Ακλόνητη στην κορυφή η ΑΕ Γραμμοχωρίων, 1-0 την Δόξα Κορησού

Η ανέλπιστη εντός έδρας ισοπαλία 1-1 του Παναργειακού κόντρα στην Πεντάβρυσο, η επικράτηση των γηπεδούχων και τα 20 γκολ που σημειώθηκαν συμπληρώνουν το μωσαϊκό της 6ης αγωνιστικής ημέρας.

Στην κορυφή η ΑΕ Γραμμοχωρίων συνεχίζει να απολαμβάνει την μοναξιά, μετά την πολύ δύσκολη και  αγχωτική νίκη που πέτυχε επί της μαχητικής Δόξας Κορησού με γκολ που πέτυχε στο 85′ (1-0), διατηρώντας το απόλυτο (6 στα 6) και το +3 από τους διώκτες της.

Το σκορ της ημέρας, αλλά και της χρονιάς μέχρι σήμερα, σημείωσε η Αστραπή Μεσοποταμίας, η οποία μετέτρεψε το υποτιθέμενο ντέρμπι της αγωνιστικής σε υγιεινό περίπατο, καθώς συνέτριψε στο Μαυροχώρι τον τοπικό Γράμμο με το επιβλητικό σκορ 1-8, υποχρεώνοντάς τον στην 1η εντός έδρας ήττα.

Έτσι, οι κιτρινόμαυροι, διατήρησαν την θετική παράδοση των τελευταίων ετών (6η νίκη στα τελευταία 7 ματς), επιστρέφοντας παράλληλα – μετά την ήττα από τα Γραμμοχώρια – στις νικηφόρες εμφανίσεις και σε συνδυασμό με την «γκέλα» του Παναργειακού, αναρριχήθηκαν στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Η μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής σημειώθηκε στο γήπεδο του Άργους. Αγνώριστος και απογοητευτικός ο Παναργειακός – που προερχόταν από τέσσερις σερί νίκες – παραχώρησε απρόσμενη ισοπαλία με σκορ 1-1 στην Πεντάβρυσο, οπισθοχωρώντας στην 3η θέση.

Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι, που προηγήθηκαν και στο σκορ 0-1, απέσπασαν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας βάζοντας φρένο στην πολυετή αρνητική παράδοση (σε 12 ματς είχαν μόλις 1 νίκη και 1 ισοπαλία!!!), και απέδρασαν με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας, βελτιώνοντας την βαθμολογική τους θέση.

Την 2η σερί νίκη εντός έδρας σημείωσε η ΑΕ Βιτσίου, επικρατώντας στο γειτονικό ντέρμπι του Ηρακλή Πολυκάρπης με σκορ 1-0, νίκη με την οποία σκαρφάλωσε στην 5η θέση της βαθμολογίας, αποτελώντας, αναμφίβολα την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Σεφτέ στις νίκες έκανε ο Νταηλάκης που επιβλήθηκε με σκορ 3-1 της Δόξας Αμπελοκήπων και ανέπνευσε βαθμολογικά, σε ένα ματς νευρικό στο οποίο οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν με 10 παίκτες λόγω αποβολών.

Την χαρά της νίκης για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, γεύθηκε ο ΑΟ Κάστωρ, ο οποίος επικράτησε εύκολα των Λακκωμάτων με σκορ 3-1, νίκη με την οποία πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria