Απαντήσεις Μητσοτάκη στον ΑΝΤ1 για τη λίστα με τα 33 ονόματα – Ντογιάκος καλεί Βαξεβάνη – Βομβες και από Ολυμπιακό - OlaDeka

Απαντήσεις Μητσοτάκη στον ΑΝΤ1 για τη λίστα με τα 33 ονόματα – Ντογιάκος καλεί Βαξεβάνη – Βομβες και από Ολυμπιακό

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός μεταξύ άλλων θα αναφερθεί στην πολιτική θύελλα που έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες για τις νέες παρακολουθήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το Documento σήμερα Κυριακή, δημοσίευσε λίστα ατόμων που παρακολουθούνταν από το Predator και από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, την οποία με ειδική διάταξη ο πρωθυπουργός είχε πάρει υπό τον έλεγχο του γραφείου του, ήδη από τις πρώτες μέρες που ανέλαβε την κυβέρνηση. Ανάμεσα στα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα, είναι και ονόματα υπουργών της κυβέρνησης, όπως αυτά του Νίκου Δένδια, του Άδωνι Γεωργιάδη και το Κωστή Χατζηδάκη.

Σύμφωνα με ερμηνεία του εκδότη και διευθυντή της εφημερίδας Documento, Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος μίλησε νωρίτερα σήμερα «Στο Κόκκινο 105,5», παρακολουθούνταν πρόσωπα από τα οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης ένιωθε απειλή, είτε αυτοί ήταν πολιτικοί αντίπαλοι, είτε εσωκομματικοί.

Με παρέμβαση Ι. Ντογιάκου θα κληθεί ο Κ. Βαξεβάνης να καταθέσει στοιχεία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών

Από εκεί και πέρα, ο Ισίδωρος Ντογιάκος παρήγγειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών να καλέσει άμεσα σε κατάθεση τον εκδότη της εφημερίδας και δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη και να προσκομίσει όσα στοιχεία διαθέτει, ενώ παράλληλα να κληθούν και να εξεταστούν και τυχόν άλλα πρόσωπα τα οποία θα προτείνει, προσκομίζοντας όσα στοιχεία διαθέτουν για την εν λόγω υπόθεση προς απόδειξη των όσων αναφέρονται στο σημερινό δημοσίευμα της εν λόγω εφημερίδας.

Η παραγγελία του ανώτατου εισαγγελικού λειτουργού διαβιβάζεται στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών για να υλοποιηθεί με την κλήση του εκδότη και δημοσιογράφου.

Αιχμές Βαξεβάνη κατά Ντογιάκου

“Σε μια υπόθεση που υπάρχει θεσμική εκτροπή, που κατηγορείται ο ίδιος ο πρωθυπουργός, για μια τόσο σοβαρή υπόθεση ότι ο πρωθυπουργός παρακολουθεί το σύμπαν, τους υπουργούς τους και τις γυναίκες τους ακόμα, αναλαμβάνει η Εισαγγελία γενικώς και αορίστως για να κάνει προκαταρκτική; Πώς το εξηγεί ο κ. Ντογιάκος αυτό; Σε αυτόν τον κατήφορο τον θεσμικό έχουμε ρίξει την πολιτική, έχουμε ρίξει τη δημοσιογραφία, έχουμε ρίξει και τη δικαιοσύνη” ανέφερε ο Κ. Βαξεβάνης

Βόμβες και από ΠΑΕ Ολυμπιακός

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο τρόπος που ο Ολυμπιακός ισοφαρίστηκε στο ντέρμπι της λεωφόρου από τον Παναθηναϊκό προκάλεσε την οργή των ανθρώπων της πειραιώτικης ΠΑΕ.

Ο Αντιπρόεδρος  του Ολυμπιακού Γιάννης Βρέντζος μίλησε μάλιστα με σκληρά λόγια κάνοντας ευθεία αναφορά στο Μαξίμου και τον Γρηγόρη Δημητριάδη.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria