Ανακοίνωση από τον Γράμμο Μαυροχωρίου - OlaDeka

Ανακοίνωση από τον Γράμμο Μαυροχωρίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣ ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ

GRAMMOS F.C

Την προηγούμενη αγωνιστική ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ – ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΡΟΧΩΡΙΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡ (0-2) γίναμε μαρτυρίς ενός περιστατικού που μόνο από αυτή την ομάδα μπορούσε να γίνει. Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ για εμάς και η ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ είναι το χειρότερο ελάττωμα στους ανθρώπους . Μια ομάδα στην οποία εχουμε δωσει 4 ποδοσφαιριστες οταν μας παρακαλουσαν για να σωσουν την προηγουμενη σεζον και να ξεκινησουν την φετινη.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΤΙ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ.Φτανουμε τωρα στην εκδικαση της ενστασης απο την πειθαρχικη επιτροπη της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ !!!!!!!!! οπου μας ζητηθηκε να παρουσιασουμε τα πρακτικα του συλλογου.Απο τις 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ οπου και γινοταν δεκτη η παραιτηση του ποδοσφαιριστη καθ΄ολα νομιμη απο ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ..Ενω ολες οι ενστασεις δικαζοταν την ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ η συγκεκρυμενη εκδικαστηκε παραδοξως την παρασκευη οπου και μας καλεσαν σε απολογια με το αποτελεσμα να ειναι υπερ μας και το παραδεχοντουσαν και οι αντιπαλοι.

Η δε ανακοινωση ανεβηκε στην ιστιοσελιδα της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ το ΣΑΒΒΑΤΟ 26-11-2022και μιση ωρα πριν τον αγωνα με την ΜΕΣΣΟΠΟΤΑΜΙΑ. ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ οποίο να σημειώνουμε τα πρακτικά εγινε με την συμβουλή του Δικηγορου.

Ο ΓΡΑΜΜΟΣ εμαθε να κερδίζει τα παιχνίδια στο γήπεδο κα όχι στα χαρτιά .ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Δ.Σ. ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria