Αλέξης Τσίπρας: Η συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Star - OlaDeka

Αλέξης Τσίπρας: Η συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Star

Κατά μέτωπο επίθεση στην κυβέρνηση και στον Κ. Μητσοτάκη από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR Channel με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των υποκλοπών και μίλησε για επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις. «Επικαλείται το απόρρητο, δεν δίνει απαντήσεις. Άρα, λοιπόν, είναι ένοχος», είπε για τον κ. Μητσοτάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε ερώτηση εάν κάποιος από τους 31 που δημοσιοποίησε η εφημερίδα Documento παρακολουθούσε και η ΕΥΠ, υπενθύμισε, τονίζοντας ότι κανένας δεν βγήκε να απαντήσει. «Εάν ο κ. Πρωθυπουργός γνώριζε πρόκειται για έναν πρωθυπουργό επικίνδυνο», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Δεν είμαι ντετέκτιβ. Τα στοιχεία είναι στην ΕΥΠ, στους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους και στην κυρία Βλάχου εισαγγελέα της ΕΥΠ», είπε. Και υπενθύμισε ότι η κυρία Βλάχου είπε στη Βουλή ότι μπορεί να παρακολουθεί και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας εάν το κρίνει.

«Ζητάμε να δοθούν απαντήσεις», τόνισε και «αυτό μπορεί να το κάνει ο πρωθυπουργός». Σημείωσε δε, ότι μετά τις νέες αποκαλύψεις, με εξαίρεση την σιβυλλική αντίδραση του Νίκου Δένδια, κανένα μέλος της κυβέρνησης δεν είπε κάτι. «Βλέπουμε τη Σιωπή των Αμνών», σχολίασε.

«Το κρίσιμο είναι εάν η χώρα θα πορεύεται σε δημοκρατικό δρόμο ή με ευθύνη του πρωθυπουργού θα γίνει μπανανία», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας. «Χρειάζεται να πέσει φως και όχι σκοτάδι», συμπλήρωσε.

«Αυτή τη στιγμή το Predator συνεχίζει να λειτουργεί. Θα πάμε έτσι σε εκλογές;», αναρωτήθηκε εκ νέου.

Το ζήτημα της ακρίβειας

Ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε την πρόταση για μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και του ΕΦΚ στο πετρέλαιο. «Είναι πολιτική επιλογή να γίνεται αφαίμαξη από τους πολίτες», σημείωσε.

Δείτε τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Star:

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria