Φλώρινα: Επιτροπή Αγώνα θέρμανσης: “Ζητούμε δίκαιη αντιμετώπιση για τη φθηνή θέρμανση των κατοίκων “(video) - OlaDeka

Φλώρινα: Επιτροπή Αγώνα θέρμανσης: “Ζητούμε δίκαιη αντιμετώπιση για τη φθηνή θέρμανση των κατοίκων “(video)

Την διαφορετική αντιμετώπιση της Φλώρινας σε ότι έχει να κάνει με τις ανάγκες θέρμανσης των κατοίκων της περιοχής ζητούν με το Πανφλωρινιώτικο Συλλαλητηρίο Διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 5 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή φορέων και Σωματείων της Φλώρινας, όπως ανέφεραν σε συνέντευξη τους οι εκπρόσωποι της Επιτροπής αγώνα για φθηνότερη θέρμανση.
Στόχος της Διαμαρτυρίας είναι, όπως ανέφεραν, η διεκδίκηση μιας διαφορετικής Αντιμετώπισης της περιοχής για τη θέρμανση των κατοίκων τόσο στον τρόπο επίδοσης των επιδομάτων θέρμανσης όσο και στις επιδοτήσεις.
“Ζητούμε μια δίκαιη αντιμετώπιση και στήριξη οικονομική στον κάθε πολίτη της Φλώρινας ” επισήμαναν ακόμα καλώντας όλους να συμμετέχουν στο Συλλαλητηρίο της Τετάρτης.
“Έχουμε προτάσεις και έτοιμες μελέτες για την αντιμετώπιση του τεράστιου αυτού προβλήματος που αντιμετωπίζουν όλοι οι κάτοικοι που ζουν σε μια περιοχή που έχει μακρύ και βαρύ χειμώνα παρατεταμένης διάρκειας ” τόνισε τέλος ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας Κώστας Σιακος.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria