Τον έμπειρο επιθετικό Β. Πάλλα απόκτησε η Καστοριά - OlaDeka

Τον έμπειρο επιθετικό Β. Πάλλα απόκτησε η Καστοριά

“Τίναξε την μπάνκα στον αέρα” η διοίκηση της Καστοριάς. Απέκτησε, με συντονισμένες ενέργειες τον έμπειρο επιθετικό Βασίλη Πάλλα.

Μια μεταγραφική επιτυχία πρώτου μεγέθους είχαμε στην Καστοριά. Ο έμπειρος επιθετικός Βασίλης Πάλλας αποτελεί από σήμερα μέλος της ποδοσφαιρικής μας οικογένειας. Το μεταγραφικό αυτό μπαμ της Καστοριάς ήρθε μετά από συντονισμένες ενέργειες, του προέδρου Σάκη Ρήμου και της διοίκησης του, αφού κατάφερε κι έφερε στην ομάδα έναν παίκτη, εγνωσμένης αξίας, με πολύ πλούσιο βιογραφικό. Ο Βασίλης Πάλλας έχει γεννηθεί στις 11/01/1991, στην Κοζάνη, έχει ύψος 1.83 και αγωνίζεται στην θέση του σέντερ-φορ. Χρησιμοποιεί με άνεση και τα δυο του πόδια κι έχει έφεση στο σκοράρισμα.

Η γνωστοποίηση της έλευσης του Κοζανίτη έμπειρου επιθετικού ποδοσφαιριστή στην Καστοριά, ήρθε να “ζεστάνει τους φίλους” της ομάδας, που βλέπουν την ομάδα τους να ενισχύεται σε μια νευραλγική θέση, όπου ευελπιστούν ότι θα δώσει μια πολύ καλή λύση στο σκοράρισμα. Με την παρουσία του Πάλλα ανεβαίνει το επίπεδο της ομάδας, μια και ο ποδοσφαιριστής, στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και σε πολύ καλές ομάδες, μεταξύ άλλων, όπως ο Ολυμπιακός Κ20, Κοζάνη, Καβάλα, Επισκοπή , Αγροτικός Αστέρας, Ρόδος, Π. Ο. Τρίγλιας, Α.Ε.Π. Κοζάνης κλπ.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria