Σάκης Αρναούτογλου: Πάμε για 27 - 28 βαθμούς. Ο καιρός μέχρι τις παραμονές της 28ης Οκτωβρίου - OlaDeka

Σάκης Αρναούτογλου: Πάμε για 27 – 28 βαθμούς. Ο καιρός μέχρι τις παραμονές της 28ης Οκτωβρίου

Φουρτουνιασμένο το Αιγαίο και τις επόμενες μέρες. Το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου. Πώς φτάνουμε μέχρι την 28η Οκτωβρίου.

Συνεχίζονται οι δυνατοί βοριάδες το επόμενο 24ωρο με τον καιρό, ωστόσο, να αλλάζει τις επόμενες μέρες και να έρχεται εκ νέου ζέστη με θερμοκρασίες στους 27-28 βαθμούς παραμονές της 28ης Οκτωβρίου. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, από το πρωί της Τρίτης θα έχουμε ηλιοφάνεια στα κεντρικά και δυτικά της χώρας, ενώ κάποια σύννεφα και τοπικές βροχές θα έχουμε σε Εύβοια, δυτικές Κυκλάδες και Κρήτη.

Από το μεσημέρι και μετά η αστάθεια θα παραμείνει στην Εύβοια με λιγότερα φαινόμενα, ενώ στην Κρήτη θα έχουμε τοπικά φαινόμενα. Το βράδυ ξαστεριά παντού και ίσως λίγες μπόρες στην Κρήτη. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν στα 7-8 μποφόρ και στις Κυκλάδες στα 6-7 μποφόρ. Στο βόρειο Ιόνιο στα 5-6β μποφόρ με κατεύθυνση ΒΔ. Η θερμοκρασία στα κεντρικά ηπειρωτικά στους 21 βαθμούς. Στους 23 στο Ιόνιο και στους 21 στις Κυκλάδες.

Στην Αττική θα έχουμε αστάθεια με βροχές στα ΒΑ του νομού και μετά το μεσημέρι τα ανοίγματα του καιρού θα γίνονται ολοένα και μεγαλύτερα. Η θερμοκρασία από 16 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε ηλιοφάνεια από το πρωί και η θερμοκρασία από 10 έως 22 βαθμούς.

Την Τετάρτη θα ξεκινήσει και θα τελειώσει η μέρα με ήλιο, ενώ οι άνεμοι στο Αιγαίο θα έχουν ένταση 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 23 βαθμούς.

Την Πέμπτη λιακάδα παντού και ξανά στα 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα.

Την Παρασκευή ηλιοφάνεια επίσης παντού και οι βόρειοι άνεμοι στα 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 20 βαθμούς.

Το Σάββατο ηλιοφάνεια με την ένταση των ανέμων να πέφτουν και να γυρνάνε σε δυτικούς. Η θερμοκρασία στους 21 βαθμούς στα κεντρικά ηπειρωτικά.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria