Πατέρας παιδιού του βρεφονηπιακού: «Δεν ισχύει ότι δεν ήταν κανένα παιδάκι εκείνη την ώρα που έγινε το περιστατικό...ήταν το δικό μου!» - OlaDeka

Πατέρας παιδιού του βρεφονηπιακού: «Δεν ισχύει ότι δεν ήταν κανένα παιδάκι εκείνη την ώρα που έγινε το περιστατικό…ήταν το δικό μου!»

«Το παιδί μου είναι καλά μόνο από θαύμα…»

«Δεν ισχύει ότι δεν ήταν κανένα παιδάκι εκείνη την ώρα που έγινε το περιστατικό. Οι πηγές σας είναι λάθος. Την στιγμή εκείνη ακριβώς ήταν το παιδί μου εκεί το οποίο παραλάμβανε ο παππούς του από τον παιδικό και το αυτοκίνητο σταμάτησε 2 μέτρα πριν χτυπήσει το παιδί μου και τον παππού του. Δεν το ανέφερε κανένας αυτό ελπίζω όχι σκοπίμως. Εκείνη ακριβώς την στιγμή!!! Το παιδί μου είναι καλά μόνο από θαύμα…

Το παιδί και ο παππούς του ήταν ακριβώς μπροστά από την βρύση. Στο σημείο αυτό ακριβώς που σταμάτησε το αυτοκίνητο από τύχη. Στις φωτογραφίες φαίνεται η απόσταση…»

Πατέρας παιδιού συγκλονίζει με το παραπάνω σχόλιο στην ανάρτηση μας για το περιστατικό του τροχαίου στον 1ο βρεφονηπιακό σταθμό Καστοριάς, με μια αποκάλυψη που έρχεται να καταρρίψει όσα ειπώθηκαν τα πρώτα λεπτά από παρευρισκόμενους αναφορικά με την ύπαρξη παιδιών στην αυλή κατά την περίοδο που συνέβη το τροχαίο ατύχημα. Τα ερωτήματα πολλά, πολλές και οι φήμες. Οι γονείς των παιδιών του βρεφονηπιακού σταθμού, ακόμη «μουδιασμένοι» δεν μπορούν -και δεν θέλουν- καν να φανταστούν τι θα μπορούσε να συμβεί υπό άλλες συνθήκες.

Ως oladeka.com τονίζουμε και πάλι την ανάγκη επανασχεδιασμού της περίφραξης του βρεφονηπιακού σταθμού με αυστηρούς όρους ασφάλειας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria