ΠΑΟΚ: Άφησε την τελευταία του πνοή ο Σταύρος Σαράφης - OlaDeka

ΠΑΟΚ: Άφησε την τελευταία του πνοή ο Σταύρος Σαράφης

Την μάχη που έδινε για τη ζωή του έχασε ο Σταύρος Σαράφης αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Θλίψη προκάλεσε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ η είδηση του θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Σταύρου Σαράφη σε ηλικία 72 ετών.

Ο θρύλος του ΠΑΟΚ βρισκόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης από τα μέσα Σεπτεμβρίου μετά από εγκεφαλικό που υπέστη.

Ο Σταύρος Σαράφης πέρασε όλη του την ποδοσφαιρική καριέρα φορώντας τα χρώματα του «δικεφάλου του βορρά» φτάνοντας συνολικά τα 13 χρόνια (1968-1981) αγωνιζόμενος σε 358 παιχνίδια και πετυχαίνοντας 136 γκολ. Πανηγύρισε την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος (1976) και δύο Κυπέλλων Ελλάδος (1972, 1974).

Υπήρξε διεθνής με την Εθνικής μας ομάδα, φορώντας την γαλανόλευκη 32 φορές και σκοράροντας επτά τέρματα. Μάλιστα είχε κατακτήσει και την τρίτη θέση σ’ ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου με την εθνική των ενόπλων δυνάμεων το 1972.

«Καλό ταξίδι Καίσαρα» έγραψε στον αποχαιρετισμό της για τον Σταύρο Σαράφη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ένας ποδοσφαιριστής που έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στις σελίδες του βιβλίου της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένας υπέροχος άνθρωπος που υπηρέτησε τον ΠΑΟΚ για περισσότερα από 45 χρόνια. Καλό ταξίδι Καίσαρα… pic.twitter.com/J1l1HuN7RG— PAOK FC (@PAOK_FC) October 13, 202

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria