Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε το ΔΣ του Συλλόγου εκπαιδευτικών ΠΕ Ν. Καστοριάς - OlaDeka

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε το ΔΣ του Συλλόγου εκπαιδευτικών ΠΕ Ν. Καστοριάς

Δελτίο τύπου

για Επιστημονική Εκδήλωση & Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας

για Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε το ΔΣ του Συλλόγου εκπαιδευτικών ΠΕ Ν. Καστοριάς, για την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών:

-Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022, Επιστημονική εκδήλωση με θέμα: “Η αποστολή του εκπαιδευτικού σε ένα δυσχερές σχολικό και κοινωνικό περιβάλλον” και εισηγητή τον κύριο Χαράλαμπο Κωνσταντίνου, Ομότιμο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων – Αντιπρόεδρο της Παιδαγωγικής Εταιρείας Ελλάδος, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Καστοριάς.

     Το ΔΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Καθηγητή για την τιμή που μας έκανε με την παρουσία του, για την εξαιρετική ομιλία του και για τα δύο (2) από τα βιβλία του, τα οποία χάρισε στον Σύλλογό μας.

-Πέμπτη 06 Οκτωβρίου 2022, Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο ΚΑΠΗ Καστοριάς.

Το ΔΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους συναδέλφους, που για ακόμα μια φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και έδειξαν την ευαισθητοποίηση που υπάρχει σε θέματα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.

     Ευχαριστεί επίσης, την τοπική κοινωνία της Καστοριάς για τη στήριξη στις εκδηλώσεις μας και δεσμεύεται πως θα συνεχίσει την προσπάθεια μέσα από πολύμορφες δράσεις να αναδεικνύει τα θέματα της εκπαίδευσης, αλλά και να παρεμβαίνει με εκδηλώσεις στα τοπικά δρώμενα.

Σε αυτή την προσπάθεια φιλοδοξούμε να σας έχουμε όλους συμπαραστάτες! Τέλος, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους συναδέλφους, οι οποίοι είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον και διάθεση να δώσουν αίμα και για διάφορους λόγους

Με εκτίμηση
Για το ΔΣ          Η Γεν. Γραμματέας
Κώστα Θάλεια

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria