Με καταγωγή από την Καστοριά η μαθήτρια που εντυπωσίασε στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης - OlaDeka

Με καταγωγή από την Καστοριά η μαθήτρια που εντυπωσίασε στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης

Η μαθήτρια του 32ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης και αθλήτρια του στίβου Βεατρίκη Ντούγκου ήταν από τις παρουσίες που τράβηξαν τα βλέμματα στη  μαθητική παρέλαση της πόλης και εντυπωσίασε για την αγάπη που νιώθει για την Ελλάδα.

Πατέρας της είναι ο γνωστός καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Σαμουήλ Ντούγκου, ενώ η μητέρα της είναι από το Γέρμα Καστοριάς.

Όπως δήλωσε στο GRTimes ο Σαμουήλ Ντούγκου, γνωστός καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης:

«Σαν γονείς της Βεατρίκης, αισθανόμαστε μεγάλη συγκίνηση. Δεν ήρθαμε χθες στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε πλέον πολλά χρόνια. Επομένως δεν μπορεί να μη μας προκαλεί υπερηφάνεια η σημερινή της συμμετοχή στην παρέλαση εκπροσωπώντας το σχολείο της».

Στη συνέχεια ευχήθηκε «να παραμείνει αυτή που είναι σήμερα και να προχωράει μπροστά. Δεν έχουμε άλλες απαιτήσεις. Είμαστε στο πλευρό της και θα είμαστε πάντα δίπλα της για να ανταποδώσουμε την περηφάνια που μας έδωσε σήμερα (χθες) και που μας δίνει και με τις σχολικές και με τις αθλητικές της επιδόσεις» πρόσθεσε.

Προπονητής Βεατρίκης: Έχει διακρίσεις και συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής της Βεατρίκης στον Αθλητικό Σύλλογο «Ρήγας», Λάζαρος Τοσίδης, την περιέγραψε ως μια αθλήτρια που εκτός από φιλοδοξίες έχει και όλα τα φόντα να φτάσει πολύ ψηλά σε αθλητικό επίπεδο.

«Είναι πάρα πολύ καλή αθλήτρια και εξαιρετική μαθήτρια. Άνω του 19. Προέρχεται από τις ακαδημίες του Συλλόγου, έχοντας ήδη διακρίσεις και συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα στα 100 μέτρα, τόσο σε Βαλκανικό, όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Τελευταία κάναμε στροφή στις κούρσες καθώς έχει ταλέντο στα αθλήματα ταχύτητας» προσθέτει.

GRTimes

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria