Μέρες αλληλεγγύης από τον Παναργειακό - OlaDeka

Μέρες αλληλεγγύης από τον Παναργειακό

H oμάδα μας αντιλαμβανόμενη των δυσκολιών της εποχής αποφάσισε να συνεισφέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης σε ανθρώπους και οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες σε αυτή τη συγκυρία.

Η διοίκηση του Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ αποφάσισε να διαθέσει χρηματικό ποσό από τα ταμεία της για την αγορά βασικών ειδών διατροφής. Ζητούμε και τη δική σας συνεισφορά ώστε να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες.

Στην είσοδο των super market στο Άργος Ορεστικό ΥΠΕΡ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ (Αλιάκμωνος 6, πλησίον Αστυνομίας ΚΑΙ Δ. Παπαστεργίου 4, πλησίον Γυμνασίου) και EXPRESS MARKET ΤΖΟΥΒΑΡΑ M.(Μ. Αλεξάνδρου 75, συνοικία Πατσούρα) θα τοποθετηθούν από 1-15 Νοεμβρίου κουτιά συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Προτεινόμενα είδη: Μακαρόνια, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη, λάδι, όσπρια, γάλα μακράς διαρκείας, κονσέρδες, καθαριστικά, χαρτί υγείας.

Καλούμε όσους αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες για την προμήθεια των ανωτέρω προϊόντων στα σπίτια τους, να μας στείλουν μήνυμα στο email ή στο facebook της ομάδας. Μετά το πέρας της 15ης Νοεμβρίου θα γίνει η συγκέντρωση των ειδών τα οποία θα κατανεμηθούν ισόποσα στους ενδιαφερόμενους μετά από επικοινωνία μαζί τους.

Θα διασφαλιστεί πλήρης εχεμύθεια ως προς τα προσωπικά δεδομένα όλων των αιτούντων από τους δύο υπεύθυνους επικοινωνίας της ομάδας κ. Βασιλάκη Χρήστο και κ. Ζιώγα Αικατερίνη

EMAIL: [email protected]        

FACEBOOK: Panargiakos Argos Orestiko

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεισφορά αγάπης σας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria