Κλείνει μετά από 14 χρόνια το κρεοπωλείο των αδελφών Τζήμα - OlaDeka

Κλείνει μετά από 14 χρόνια το κρεοπωλείο των αδελφών Τζήμα

Κλείνει μετά από 14 χρόνια το κρεοπωλείο των αδελφών Τζήμα που βρίσκεται απέναντι από το πάρκινγκ της λαϊκής αγοράς.

Η ανάρτηση της επιχείρησης στο facebook:

14 χρόνια κοντά σας, καταφέραμε να γίνουμε και εμείς μια οικογένεια με όλους εσάς, που με την εμπιστοσύνη σας μας βάλετε στο καθημερινό σας τραπέζι.

Όμως η εμπιστοσύνη, το πάθος και η αγάπη για αυτό που κάνουμε δεν ήταν αρκετά.

Έφτασε λοιπόν η ώρα, και εμείς με τη σειρά μας, να αποχαιρετήσουμε την πόλη της Καστοριάς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ΟΛΟΥΣ εσάς που μας στηρίξατε όλα αυτά τα χρόνια καθώς και ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που μας δείξατε τον τρόπο να γίνουμε καλύτεροι.

Από τον καμβά των ‘’ευχαριστιών’’ δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την ανύπαρκτη πολιτική βούληση της πόλης η οποία έχει αφήσει όλους τους επαγγελματίες στο έλεος των καιρών αλλά και φυσικά όλους αυτούς τους νέους δήθεν “ευεργέτες” του τόπου, οι οποίοι στις δύσκολες στιγμές δεν φάνηκαν άξιοι αλλά ούτε και επαρκείς του ρόλου τους και απλά ‘’πετάξανε την μπάλα στα διχτακια’’ της ανακύκλωσης!

Ευχόμαστε σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες της πόλης καλή δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια που έπεται και καλούμε τον κόσμο της Καστοριάς να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο αγοράς και να στηρίξει τους εναπομείναντες συναδέλφους, προτού η πόλη μας έρθει αντιμέτωπη με τον ίδιο της τον εαυτό.

Εμείς δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν…

Μέχρι τότε μπορείτε να μας βρείτε στα καταστήματα μας στο Άργος Ορεστικό, Αγίας Παρασκευής 3 αλλά και στο κεντρικό κατάστημα και μονάδα μας, στο 18χλμ Καστοριας Κοζάνης.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και και καλή δύναμη για τη συνέχεια.

Με εκτίμηση,
ΑΦΟΙ ΤΖΗΜΑ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria