Ζημιά από χαλάζι; Το PDR είναι η λύση - Βρες τους ειδικούς - OlaDeka

Ζημιά από χαλάζι; Το PDR είναι η λύση – Βρες τους ειδικούς

H χαλαζόπτωση ταλαιπωρεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους Έλληνες. Πόσο μάλλον τώρα που με την κλιματική αλλαγή το φαινόμενο αυτό έχει γίνει πιο έντονο και πιο συχνό.

Με τη μέθοδο PDR το αυτοκίνητό σας γίνεται σαν καινούργιο μετά την επισκευή, ενώ το σημαντικότερο είναι πως μπορεί να διατηρήσει το εργοστασιακό χρώμα, μειώνοντας παράλληλα μέχρι και 10 φορές τον αναγκαίο χρόνο της επισκευής του.

Η μεταπωλητική αξία παραμένει ψηλά  

Με την αποφυγή της χρήσης στόκων, ασταριών και χρωμάτων, το αυτοκίνητό σου δεν χάνει τη μεταπωλητική του αξία. Φυσικά αυτό εξαρτάται και από το γεγονός πως οι επισκευές δεν χρειάζονται αποσυναρμολόγηση ή ότι το χρώμα δεν έχει φθαρεί από χαλαζόπτωση ή από μικροχτυπήματα.

Μην αργείς! Eπισκέψου και εσύ τους ειδικούς στο PDR και ξέχνα τα σημάδια από χαλάζι!

Στην Καστοριά και συγκεκριμένα κοντά στον κόμβο Εγνατίας – Καστοριάς Κοζάνης, βρίσκεται το ειδικό φανοποιείο – βαφείο που χρειάζεστε: Classic Car Restoration – Θεόδωρος Πασχαλίδης.

Δεν είναι τυχαία η φήμη που έχει αποκτήσει εδώ και χρόνια, αφού χιλιάδες ευχαριστημένοι οδηγοί έχουν εμπιστευτεί τα αυτοκίνητα τους στο συγκεκριμένο φανοποιείο και βγήκαν…ασπροπρόσωποι!

Εδώ πραγματοποιούνται όλες οι εξειδικευμένες εργασίες φανοποιείου-βαφείου για οχήματα κάθε τύπου. Επίσης «σπεσιαλιτέ» του μαγαζιού είναι η βαφή και ανακατασκευή παλιών, κλασικών αυτοκινήτων και σκαφών θαλάσσης.

Τηλεφωνήστε στο 2467503856 και κλείστε ραντεβού.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria