Δωρεά βιβλίων στον Δήμο Νεστορίου από τον κ. Αθανάσιο Κυριακού - OlaDeka

Δωρεά βιβλίων στον Δήμο Νεστορίου από τον κ. Αθανάσιο Κυριακού

Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Νεστορίου κατά την τελευταία συνεδρίασή του, έκανε αποδεκτή τη δωρεά βιβλίων από τον κ. Αθανάσιο Κυριακού, πρώην προέδρου της Κοινότητας Νεστορίου. Κατόπιν εισήγησης του δημάρχου Χρήστου Γκοσλιόπουλου και με ομόφωνη απόφαση του συνόλου των παριστάμενων δημοτικών συμβούλων έγινε δεκτή η δωρεά, σε συνέχεια προηγούμενης σχετικής απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.

Ο δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους προς τον κ. Αθανάσιο Κυριακού, ο οποίος ήταν παρών στη συνεδρίαση, για την αξιέπαινη και ανιδιοτελή ενέργειά του που συμβάλει στη φιλαναγνωσία, στον γνωστικό πλούτο και γενικότερα στην τοπική πολιτισμική αναβάθμιση.

Ο Δήμος Νεστορίου με σειρά δράσεων και πολιτικών υπηρετεί τους ως άνω στόχους και ενθαρρύνει σχετικές ιδιωτικές πρωτοβουλίες. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο συνεχάρησαν και ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Αθανάσιο Κυριακού για τη δωρεά βιβλίων στον Δήμο Νεστορίου και κατ’ επέκταση στην τοπική κοινωνία.    

  Γραφείο Τύπου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria