Δεν γλίτωσε το “ξήλωμα” ιερέας στην Καστοριά - OlaDeka

Δεν γλίτωσε το “ξήλωμα” ιερέας στην Καστοριά

Δεν γλίτωσε το πρόστιμο και την αφαίρεση των πινακίδων του ΙΧ του, ένας ιερέας στην Καστοριά

Σήμερα το πρωί γύρω στις 11:00, ένα λευκό ΙΧ πάρκαρε προκλητικά παράνομα, σχεδόν στη μέση του δρόμου, στο πιο πολυσύχναστο σημείο της πόλης, έξω από το βιβλιοπωλείο “Πάπυρος”. Διερχόμενο περιπολικό της Τροχαίας εντόπισε το ΙΧ και οι αστυνομικοί, που αποτελούσαν το πλήρωμα βεβαίωσαν την παράβαση και αφαίρεσαν τις πινακίδες του οχήματος.

Μόλις είχαν βγάλει τις πινακίδες, εμφανίστηκε ο ιερέας οδηγός του οχήματος, ο οποίος προφανώς ενοχλημένος άρχισε να δικαιολογείται στους αστυνομικούς, λέγοντας ότι πάρκαρε το αυτοκίνητο του για πολύ λίγο. Οι αστυνομικοί του εξήγησαν ότι έκαναν απλώς την δουλειά τους και σωστά πράττοντας, αφαίρεσαν τις πινακίδες, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, κόβοντας του και πρόστιμο.

Σε μία μικρή πόλη όπως η Καστοριά, τα προβλήματα στην κυκλοφορία δεν έχουν την ίδια διάσταση με αυτά μιας μεγαλύτερης πόλης, δεν παύουν όμως να υπάρχουν και να είναι σε μεγάλο βαθμό ανεξέλεγκτα εδώ και πολλά χρόνια.

Τα προβλήματα αυτά επιδεινώνονται με την οδηγική συμπεριφορά μίας μεγάλης μερίδας πολιτών, οι οποίοι προκειμένου να κάνουν τη δουλειά τους, αδιαφορούν επιδεικτικά όχι μόνο για τους συνδημότες τους αλλά και για τους νόμους γενικότερα. Έτσι με μία απλή καθημερινή βόλτα στους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, μπορεί κανείς να παρατηρήσει παράνομες στάσεις και σταθμεύσεις σε ράμπες, πεζοδρόμια, πεζόδρομους ακόμα και στη μέση κεντρικών οδικών αρτηριών της πόλης.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria