Ανοιχτό το θέμα του χρόνου εκλογών για την Αυτοδιοίκηση, παρά τη διαβεβαίωση Βορίδη; - OlaDeka

Ανοιχτό το θέμα του χρόνου εκλογών για την Αυτοδιοίκηση, παρά τη διαβεβαίωση Βορίδη;

Ανησυχία στους «γαλάζιους» αυτοδιοικητικούς, που τηλεφωνούν σε συνεργάτες του πρωθυπουργού να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Μπορεί ο υπουργός Εσωτερικών Μ. Βορίδης να απάντησε χθες στον Αλ. Τσίπρα ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν στην ημερομηνία που ορίζεται από τον νόμο και η κυβέρνηση δεν προτίθεται να αλλάξει αυτή την ημερομηνία», αλλά οι πληροφορίες επιμένουν ότι το σενάριο αλλαγής του χρόνου που θα στηθούν οι αυτοδιοικητικές κάλπες έχει συζητηθεί κατ επανάληψη το τελευταίο διάστημα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Και όλα θα εξαρτηθούν από τον χρόνο που θα επιλέξει τελικά η κυβέρνηση να ορίσει τις πρώτες εκλογές, με την απλή αναλογική.

Και αυτό, εσχάτως, περνάει από τη ..βάσανο των διαφόρων παραγόντων που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη. Από την εξεταστική περίοδο στα Λύκεια και τις πανελλήνιες μέχρι τις τουρκικές εκλογές.

Οι αυτοδιοικητικοί, πάντως, κάτι έχουν ακούσει, και ψάχνονται. Κάποιες “παλιές καραβάνες”, μάλιστα, από,τι μαθαίνω, τηλεφωνούν σε συνεργάτες του πρωθυπουργού για να πληροφορηθούν από πρώτο χέρι τα μελλούμενα.

E.T.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria